Υλικά

4 αυγά

1/2 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη

Ξύσμα και χυμό από 1 μανταρίνι

2 φύλλα ζελατίνης

Εκτέλεση

Κρατήστε 2 κρόκους και 4 ασπράδια από τα αυγά. Χτυπήστε σε ένα μπολ τους 2 κρόκους με τη ζάχαρη, τον χυμό και το ξύσμα του μανταρινιού. Λιώστε σε λίγο χλιαρό νερό τις ζελατίνες και μετά μουσκέψτε τις με λίγο κρύο νερό. Προσθέστε τις στους κρόκους. Χτυπήστε τα ασπράδια και ρίξτε τη μαρέγκα στο μείγμα. Μοιράστε το μείγμα σε μπολάκια και αφήστε τα στο ψυγείο για μία ώρα.