Ο Ταύρος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πιο ερωτικό πλανήτη για αυτό είναι ζώδιο συναισθηματικό και σεξουαλικό. Έχει σταθερές απόψεις και δύσκολα κανείς του αλλάζει την γνώμη, είναι δοτικός και έμπιστος. Ενθουσιάζεται εύκολα και είναι πιστός σύντροφος. Τι ζητάει όμως από μια σχέση;

Αρχικά για να τον κατακτήσετε πρέπει να τον κάνετε φίλο. Ένας Ταύρος θέλει τον χρόνο του με τους άλλους, δεν ανοίγεται εύκολα και θέλει να γνωρίσει καλά τον συνομιλητή του. Αγαπά τα παιχνιδιάρικα βλέμματα και το έντονο φλερτ. Ενθουσιάζεται με το ωραίο παρουσιαστικό, θέλει έναν σύντροφο περιποιημένο με ωραίο χαμόγελο.

Αν ανοιχτεί και τον κερδίσετε τότε θα δείτε το καλό του πρόσωπο. Θέλει να περνάει όμορφες στιγμές, να ταξιδεύει, να τρώει ωραία εδέσματα και να μοιράζεται τις εμπειρίες του με το ταίρι του.

Μην αδιαφορήσετε γιατί θα τον χάσετε. Ο Ταύρος θέλει αφοσίωση και πίστη. Δημιουργήστε κλίμα εμπιστοσύνης και κάντε τον προτεραιότητα.  Θέλει σταθερότητα και τρυφερότητα. Ζητά στιγμές ερωτικές γεμάτες συναίσθημα και ηδονές.