Υλικά

2 φλιτζάνια ζάχαρη

1 φλιτζάνι αλεύρι αραβοσίτου (κορν φλάουερ)

2 ½ φλιτζάνια βραστό νερό

2/3 του φλιτζανιού χυμό λεμονιού

Ξύσμα από ένα λεμόνι

Εκτέλεση

Βάζουμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουερ σε κατσαρόλα. Προσθέτουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε βάζοντας την κατσαρόλα στη φωτιά και συνεχίζουμε για να μη σβολιάσει η κρέμα. Όταν βράσει, προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε την κρέμα σε μπολ. Πασπαλίζουμε από πάνω χοντροκομμένη μαύρη ζάχαρη και στολίζουμε με το ξύσμα από το λεμόνι.