Ξυπνήσατε αργοπορημένη επειδή δεν ακούσατε το ξυπνητήρι ή απλά δε διαχειριστήκατε σωστά τον χρόνο σας; Βγήκατε έξω άβαφη, αλλά προέκυψε μια σημαντική συνάντηση και θέλετε να χαρίσετε λάμψη στο πρόσωπό σας;

Έχει συμβεί σε όλες μας.

Άλλωστε, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, να σας συμβουλεύουμε πώς θα φροντίσετε την εμφάνισή σας χωρίς πολύ κόπο και χρόνο.

Πώς θα βαφτείτε, λοιπόν, μόνο με τρία βασικά προϊόντα μακιγιάζ;

Για αρχή, θα χρειαστείτε μία ενυδατική κρέμα με χρώμα, η οποία θα κάνει την επιδερμίδα σας να λάμπει και παράλληλα θα καλύψει τυχόν ατέλειες, κάνοντας το πρόσωπό σας ομοιόμορφο. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε την αντηλιακή κρέμα ακόμη και τις ηλιόλουστες ημέρες του χειμώνα. Είτε βαριέστε είτε όχι, η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου θα βλάψει το δέρμα σας αν δεν το προστατεύσετε. Έτσι, τις ημέρες με ήλιο, καλό είναι να προτιμήσετε μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα αντί της απλής ενυδατικής.

Το επόμενο προϊόν που θα χρειαστείτε είναι -ποιο άλλο;- το κονσίλερ. Αρκεί μόνο μία μικρή ποσότητα από αυτό το θαυματουργό προϊόν και αμέσως θα απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, που σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένη. Προτιμήστε ένα κονσίλερ σε υγρή μορφή, καθώς απλώνεται ευκολότερα και χαρίζει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος, θα χρειαστείτε ένα κραγιόν, το οποίο θα έχει… διπλό ρόλο στο γρήγορο μακιγιάζ σας, αφού μπορεί να λειτουργήσει και ως ρουζ εκείνες τις ημέρες που δεν έχετε όρεξη για μια κλασική ρουτίνα ομορφιάς! Φορέστε, λοιπόν, το κραγιόν στα χείλη σας και στη συνέχεια φορέστε το στα μάγουλά σας, απλώνοντάς το όπως θα απλώνατε ένα ρουζ με κρεμώδη υφή.

Έτοιμη!