ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2019 θα είναι η τυχερή σου χρονιά!  Ξεκίνα τις γιορτές καθώς είναι η πρώτη χρονιά (και ακολουθούν άλλα 6 έτη) καλοτυχίας. Με εφόδια από το 2018 και όλες τις δυσκολίες που σε φόρτωσε ήρθε ο καιρός να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την ζωή. Από το Απρίλη ήδη θα έχεις λάβει τα πρώτα ευνοϊκά μηνύματα της χρονιάς. Επικεντρώσου σε θέματα εργασιακά και οικογενειακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Tο 2019 είναι χρονιά μεγάλων αλλαγών. Ναι το παρελθόν σου φέρθηκε σκληρά, μα και εσύ δεν έκανες τίποτα για να αποφύγεις τις αρνητικές καταστάσεις. Φέτος πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να σηκώσεις τα μανίκια για δουλειά και να σταματήσεις να παριστάνεις το θύμα. Τα άστρα σε ευνοούν, μην κλωτσήσεις τέτοια ευκαιρία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2019 είναι κομμένο και ραμμένο για εσένα! Θα έρθεις κοντά με τον έρωτα, τον εαυτό σου και την επαγγελματική επιτυχία. Από σένα χρειάζεται μεγαλύτερη τόλμη, λιγότερες χειριστικές κινήσεις, περισσότερη αγάπη και ελευθερία. Οι σχέσεις σου, ειδικά οι ερωτικές, θα πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητα σου. Εσύ απλά πρέπει να δοθείς και να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου. Κράτα το φρόνιμα σου ψηλά και την ψυχραιμία σου.