Η Νικόλ Κίντμαν ανακηρύχθηκε το 2006 ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Εκτός όμως από εξαιρετική ηθοποιός, είναι και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Συγκεκριμένα, έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ και δύο με τον τραγουδιστή Κιθ Έρμπαν, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2006.

Πώς καταφέρνει, λοιπόν, η 51χρονη σταρ και είναι πάντα αδύνατη;

Κανείς δεν μπορεί να τρέφεται τέλεια όλη την ώρα, συμπεριλαμβανομένης της Νικόλ Κίντμαν, γι’ αυτό η διατροφή της περιστρέφεται γύρω από τον κανόνα 80:20.

Η Κίντμαν βάζει στόχο να τρώει υγιεινά το 80 τοις εκατό του χρόνου, ενώ ενδίδει στις λιγούρες της το υπόλοιπο 20 τοις εκατό του χρόνου.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην άρνηση», δήλωσε η Κίντμαν. «Ακολουθώ ένα διατροφικό πρόγραμμα που είναι 80% υγιές, ενώ μερικές φορές «πέφτει» στο 70%.»

Επομένως, μην αποθαρρύνεστε όταν κάποιες ημέρες δεν καταφέρνετε να ακολουθήσετε πιστά τη δίαιτά σας. Το σημαντικό είναι να τρέφεστε σωστά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Άλλωστε, ακόμη και η Νικόλ Κίντμαν έχει τις στιγμές αδυναμίας της!

Ακολουθήστε το στο Google News