Κριός

Νέα σελίδα! Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να αλλάξετε συνήθειες. Με προσεκτικές κινήσεις και μεθοδικότητα μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας με νέο…μάτι!

Ταύρος

Οι συνάδελφοι και οι φίλοι σας μπορούν να σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Η τεταμένη σας ψυχολογία δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα και θα αισθανθείτε απογοητευμένοι.

Δίδυμοι

Βλέπετε το μέλλον με θετικό μάτι και ελπίδα. Αυτό είναι πολύ καλό για την ψυχολογία σας, αρκεί να μην θελήσετε να τα αλλάξετε όλα μονομιάς.

Καρκίνος

Θέστε νέους στόχους. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε τα απαραίτητα κίνητρα για να βελτιωθείτε και να ξαναβρείτε το χαμένο σας πάθος.

Λέων

Οι αλλαγές που σας συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σχεδόν σας ξεπερνούν. Τα νέα δεδομένα σας καλούν για δραστικές λύσεις και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα.

Παρθένος

Χτίστε τις νέες σχέσεις με γερές βάσεις. Νέες γνωριμίες, ερωτικές και κοινωνικές, απαιτούν από εσάς σεβασμό και ηρεμία.

Ζυγός

Μιλήστε και επενδύστε σε νέες γνωριμίες. Νέοι άνθρωποι ζητούν την προσοχή σας και εσείς θέλγεστε από αυτό το ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Νέα από το εξωτερικό. Σχέσεις με το εξωτερικό, επαγγελματικές και φιλικές φέρνουν νέα που θα σας ενοχλήσουν.

Τοξότης

Καινοτόμες ιδέες και επαγγελματική παραγωγικότητα σήμερα είναι τα ύψη. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των άστρων προς όφελος σας.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας χρειάζονται λεπτό χειρισμό. Μην αιφνιδιαστείτε αν θα πρέπει να δώσετε άμεσες λύσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα δεχτείτε μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση. Πριν αποφασίσετε όμως καλό είναι να ακούσετε και την γνώμη ενός συναδέλφου σας.

Ιχθύς

Ακούστε το ένστικτο σας σε ένα ζήτημα καρδιάς!