Κριός

Είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας δώσει κίνητρο. Ξεκινήστε ένα σπορ ή ένα χόμπι που θα μπορέσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας.

Ταύρος

Ο Ήλιος σας χαρίζει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Εκμεταλλευτείτε το και τακτοποιήστε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε υποτονικοί από το πρωί. Για να καταπολεμήσετε αυτό το συναίσθημα φτάνει απλά να βρεθείτε με αγαπημένους φίλους και να συζητήσετε.

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τριγύρω σας. Χρειάζεστε γλυκές κουβέντες και στήριξη σχετικά με τους καινούργιους στόχους που έχετε θέσει.

Λέων

Οι πλανήτες επιρροές σας προκαλούν εκνευρισμό και ανησυχία. Αναρωτιέστε συνεχώς τι πρέπει να κάνετε και το άγχος σας πνίγει.

Παρθένος

Ο μοναδικός περιορισμός σας σήμερα έχει να κάνει με τις μετακινήσεις. Να είστε προσεκτικοί και μην οδηγείτε επιπόλαια.

Ζυγός

Μέχρι το τέλος της ημέρας θα είστε πολύ κουρασμένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι. Οι γύρω σας θα σας πιέσουν και εσείς χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και ξεκουραστείτε. Έρχονται έντονες και απαιτητικές μέρες και θα χρειαστείτε αποθέματα κουράγιου.

Τοξότης

Τα επόμενα σας σχέδια θα είναι άκρως επιτυχημένα αν επιδείξετε υπομονή και σύνεση. Μην χαλάσετε τα πλάνα σας, λόγω την ανυπομονησίας σας.

Αιγόκερως

Υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν που σας έχει πληγώσει. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μην δείξετε τον εκνευρισμό σας.

Υδροχόος

Κάντε την αυτοκριτική σας και βρείτε ποια είναι εκείνα τα σημεία στον εαυτό σας που σας ενοχλούν.

Ιχθύς

Ακόμα και αν φαίνεται δύσκολο, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες της ημέρας και την περιρρέουσα αρνητικότητα.