Στις 3 Ιουνίου, στην καρδιά του Μουσείου Μπρούκλιν, θα πραγματοποιηθούν τα ετήσια βραβεία μόδας CFDA Fashion Awards για το 2019, αναγνωρίζοντας τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας και αξεσουάρ έτοιμων γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων στις ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/BwBLPZuAKMF/

Ένα βραβείο για το Fashion Icon της χρονιάς θα παρουσιαστεί επίσης, με νικήτρια τη Λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ.

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, παραγωγός και σύντομα βραβευμένο είδωλο μόδας, εδώ και χρόνια το αμερικανικό αστέρι έχει χαρίσει μεγάλες στιλιστικές στιγμές σε κόκκινα χαλιά και σκηνικά με την σέξι και εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η υποψηφιότητα έγινε από πλήθος σχεδιαστών όπως ο Τομ Φόρντ και η Ντονατέλα Βερσάτσε, μεταξύ άλλων. Χάρη στο διεθνή αντίκτυπό της στη μόδα, το Συμβούλιο των Fashion Designers of America (CFDA) αποφάσισε να απονείμει το πολυπόθητο βραβείο σε εκείνη.

https://www.instagram.com/p/BwUTunolgX_/

«Η Τζένιφερ υπήρξε ανέκαθεν σταθερή παρουσία στη μόδα και εξακολουθεί να είναι τολμηρή και να κάνει δηλώσεις με τις στιλιστικές τις επιλογές, και είναι κάποια που πάντα κανείς παρατηρεί, οπότε όλα αυτά την έκαναν τέλεια επιλογή για το βραβείο», δήλωσε ο Στήβεν Κόλμπ, πρόεδρος της CFDA.