Κριός

Θα μπείτε αρκετές φορές σήμερα στην διαδικασία να απαντήσετε σε ενστάσεις και αντεγκλήσεις από συναδέλφους, μα θυμηθείτε πως πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και να μην ενδώσετε σε τέτοιου είδους προκλήσεις.

Ταύρος

Προστατέψετε τον εαυτό σας από εντάσεις και καυγάδες. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θέλουν να σας βλάψουν.

Δίδυμοι

Μην αφήσετε τις σκέψεις να σας πνίξουν. Ιεραρχήστε τις αρμοδιότητες σας και μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα σας.

Καρκίνος

Ακολουθήστε την λογική σας σήμερα. Μπορεί η καρδιά σας να είναι ο μόνος σας οδηγός μα στα ερωτικά σας, αυτήν την περίοδο, χρειάζεται αρκετή δόση λογικής.

Λέων

Προσπαθήστε σήμερα να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των γύρω σας. Είναι άραγε τόσο υπερβολικοί ή τελικά η δική σας λογική είναι απλοϊκή;

Παρθένος

Αλλάξτε οπτική. Όσο δύσκολο και να σας φαίνεται να δείτε τα πράγματα αλλιώς, πρέπει να φύγετε λιγάκι από την μονομέρεια που σας χαρακτηρίζει.

Ζυγός

Μην είστε παρεμβατικοί με το ταίρι σας και τις επιλογές του. Με αυτόν τον τρόπο αποθαρρύνετε τον άλλο και δεν σας εμπιστεύεται.

Σκορπιός

Ο εγωισμός σας τις τελευταίες μέρες έχει φτάσει στο… ταβάνι! Ακούστε τις συμβουλές των αγαπημένων σας προσώπων και σταματήστε αυτήν την υπερβολή.

Τοξότης

Οι αρετές σας θα σας οδηγήσουν σε μια επαγγελματική νίκη. Οπλιστείτε με διπλωματία και χαμόγελο!

Αιγόκερως

Δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα σας το κουτσομπολιό και οι παρασκηνιακές δράσεις. Μην αφήσετε φίλους και συναδέλφους να σας παρασύρουν.

Υδροχόος

Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα επιχειρήματα σας σήμερα σε μια οικογενειακή διαμάχη.

Ιχθύς

Μην σκέφτεστε και μην αναμοχλεύετε ερωτικά θέματα που ανήκουν στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News