Ανακαλύψτε τις παραλίες του Πηλίου και της Χαλκιδικής

Πήλιο, Κασσάνδρα, Σιθωνία, Βορειοανατολική Χαλκιδική, Αγιο Ορος!

Ακολουθήστε μας στις ομορφότερες γωνιές, κολυμπήστε και διασκεδάστε σε σμαραγδένια νερά.

Βρείτε την αμμουδιά που σας ταιριάζει, για κολύμπι, χαλάρωση ή διασκέδαση!

Γνωρίστε τις ομορφότερες γωνιές του Πηλίου και της Χαλκιδικής και ξεκινήστε τώρα τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας με την υπογραφή του Γιάννη Ντρενογιάννη.

• Οι κορυφαίες παραλίες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους: αν έχουν άμμο ή βότσαλο, αν είναι οργανωμένες με ομπρέλες ή ξαπλώστρες, αν έχουν εύκολη πρόσβαση κ.λπ.
• Πληροφορίες για τοποθεσίες, διαδρομές και σημεία που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Ενας πρακτικός οδηγός 128 σελίδων, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, για να οργανώσετε τις διακοπές, ή να ταξιδέψετε νοερά, αλλά και να γνωρίσετε τον κάθε τόπο.

Μαζί,

Esquire

Ο άντρας στα καλύτερά του

Pierce Brosnan. Ο αλεξίσφαιρος κύριος Brosnan και η τέχνη του να βγαίνεις αλώβητος από θανάτους, φυσικές καταστροφές, οικογενειακές τραγωδίες και το στίγμα του James Bond.
Costa Ronin. Ο κατάσκοπος της σειράς «Τhe Americans» μιλά στο «Esquire» λίγο πριν πάρει το βάπτισμα του πυρός στο σύμπαν του Quentin Tarantino.
Niki Lauda. Μαθήματα ζωής από τον αείμνηστο οδηγών αγώνων και επιχειρηματία που άφησε τον κόσμο λίγους μήνες πριν.
Barbara Palvin. H 25χρονη καλλονή με τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά και τις καλογυμνασμένες καμπύλες αποκαλύπτει 15 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.
Jet setting ταξιδιωτικά μυστικά από τη food blogger Μαριλού Παντάκη.
Carola Rackete. Η καπετάνισσα του «Sea-Watch 3» έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι τα κλειστά σύνορα δεν μπορούν να σταματήσουν το δράμα των προσφύγων.
Σε έναν κόσμο όπου μεγάλη μερίδα των καπνιστών έχουν γίνει ατμιστές πνίγοντας όλους τους υπόλοιπους, που ούτε καπνίζουν, ούτε ατμίζουν σε πυκνά και μεγάλα σύννεφα καπνού, μήπως τελικά το τσιγάρο ήταν λιγότερο ενοχλητικό;
Woody Allen. Εκπτωτος Αγγελος: Για τον Woody Allen υπάρχει καλλιτεχνική δημιουργία και έξω από τις ΗΠΑ. Η Ευρώπη είναι πλέον το νέο του σπίτι.
50 χρόνια Woodstock. Το θρυλικό φεστιβάλ επιστρέφει ως ουσία, ως φάρσα ή ως νοσταλγία;
Στο πλαίσιο της σειράς εκθέσεων «Θεϊκοί Διάλογοι» το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση με τίτλο «Πικάσο και Αρχαιότητα».
Ηλεκτρικά mountain bikes. 6 μοναδικές επιλογές για ένα σπορ που δεν απευθύνεται σε τεμπέληδες…
Τα beach reads του καλοκαιριού. Μία μικρή βουτιά στις τυπωμένες σελίδες, ένα τεράστιο βήμα για την ψυχική σου ηρεμία.
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνεις διακοπές. Εχεις ποτέ σκεφτεί να τις βγάλεις παρέα με ένα αυτοκινούμενο;
80 χρόνια Batman. O πιο ανθρώπινος από τους υπερήρωες, ο μοναδικός που δεν διαθέτει υπεράνθρωπα προσόντα, έκλεισε τα 80 του χρόνια. Και δεν λέει να γεράσει.
O Mark Zuckerberg μπαίνει δυναμικά στην αγορά των bitcoins. Αλήθεια, όμως, είναι διατεθειμένος αυτή τη φορά να σεβαστεί τα προσωπικά μας δεδομένα;
Από το τηγάνι και τη σχάρα στην υψηλή δημιουργικότητα και από εκεί στο ωμό. Τι συμβαίνει πραγματικά με το ψάρι και την αξιοποίηση του στην κουζίνα της χώρας μας λίγο πριν το 2020;
5 επιλογές που θα σε συνοδέψουν στα ταξίδια και στα μακροβούτια σου.
Τα επικρατέστερα αρώματα του καλοκαιριού προσδίδουν τον απαραίτητο αρρενωπό χαρακτήρα και τη δροσερή, κατάλληλη για την εποχή αύρα.

Και

Επιλέξτε ένα από τα τέσσερα αγαπημένα κλασικά μυθιστορήματα της παιδικής λογοτεχνίας:
• Δον Κιχώτης
• Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες
• Οι τρεις σωματοφύλακες
• Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά