Υλικά

250 γρ. λευκά μανιτάρια

250 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο

λίγο φρέσκο θυμάρι

1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

1 λάιμ (τον χυμό)

ελαιόλαδο

μπαχαρικά της επιλογής σας

Εκτέλεση

Κόψτε τα λευκά μανιτάρια στα τέσσερα και τα πορτομπέλο σε κυβάκια στο μέγεθος περίπου που κόψατε και τα λευκά, ώστε να ψηθούν ομοοιόμορφα. Σοτάρετε για περίπου πέντε λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο λάδι. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και τα μπαχαρικά, ανακατεύοντας για να πάνε παντού και αφήστε τα για άλλα πέντε λεπτά, μέχρι να γίνουν. Το ορεκτικό σας είναι έτοιμο!