Είναι κόρη του μουσικού Λένι Κράβιτζ και της ηθοποιού Λίζα Μπονέ, η οποία έχει ξαναπαντρευτεί με τον ηθοποιό του Game of Thrones, Τζέισον Μομόα.

Μετά από πολλούς μικρούς ρόλους σε ταινίες, η ευρεία αναγνώριση για την Κράβιτζ ήρθε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά Big Little Lies.

Παράλληλα, ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, αλλά και το μόντελινγκ.Τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκε μυστικά τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Καρλ Γκλούσμαν, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2016.

Ποια είναι, λοιπόν, τα μυστικά ομορφιάς και στυλ της εκκεντρικής Ζόι Κράβιτζ;

Μακιγιάζ

Η Κράβιτζ διαθέτει μια αβίαστη, φυσική ομορφιά, η οποία την κάνει να ξεχωρίζει από τα καθιερωμένα πρότυπα του Χόλιγουντ. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ασχολείται –και μάλιστα σχολαστικά- με την εμφάνισή της.

Άλλωστε, είναι μούσα μεγάλου οίκου μόδας και καλλυντικών, επομένως έχει κάποια καλά μυστικά.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, η Κράβιτζ πιστεύει στον κανόνα ότι πρέπει να βάφουμε έντονα είτε τα χείλη είτε τα μάτια μας. Έτσι, επιλέγει είτε να φορέσει κόκκινο κραγιόν είτε να κάνει ένα διαχρονικό cat-eye look.

Μάλιστα, έχει βρει ένα τρικ για να εφαρμόζει σωστά το eyeliner: βάφει τη γραμμή από έξω προς τα μέσα.

Η καλύτερη συμβουλή για μακιγιάζ που έχει λάβει είναι να εφαρμόζει το highlighter πριν το foundation, ώστε το δέρμα της να λάμπει φυσικά.

Διατροφή και fitness

Η Κράβιτζ μεγάλωσε ως vegan, αλλά μεγαλώνοντας έχει εντάξει στη διατροφή και το κρέας, το οποίο ωστόσο προσπαθεί να μην τρώει συχνά.

Γενικά η διατροφή της αποτελείται κυρίως από οργανικά, μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Αγαπάει, λοιπόν, τα λαχανικά και απέχει από τροφές με πολλά λιπαρά και χημικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν τρώει μερικές φορές μπέργκερς και πρόχειρο φαγητό.

Δεν έχει προσωπικό γυμναστή και της αρέσει να γυμνάζεται μόνη της. Έχοντας δουλέψει με πολλούς επαγγελματίες γυμναστές για τις ανάγκες ταινιών, έχει μάθει πώς να γυμνάζεται και μόνη της. Προτιμάει την αερόβια γυμναστική, να τρέχει έξω και να κάνει πεζοπορία μέχρι και το ελλειπτικό μηχάνημα, ενώ της αρέσει επίσης να κάνει stretching στο σπίτι.

Στυλ

Όταν έχεις πατέρα τον ροκσταρ Λένι Κράβιτζ και μητέρα την boho ηθοποιό Λίζα Μπονέ, δε γίνεται να μην έχεις στυλ!

Έτσι, η Ζόι Κράβιτζ ακολουθώντας τα χνάρια των cool γονιών της, έχει ένα ιδιαίτερο, έθνικ στυλ που για την ίδια αποτελεί στάση ζωής.

Το αγαπημένο της outfit είναι ένα τζιν παντελόνι με ένα λευκό tshirt. Μάλιστα, κάνει συλλογή από λευκά tshirts και έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά που είναι vitage.

Γενικά, το στυλ της έχει vintage στοχεία. Αγαπάει τα vintage ρούχα και κοσμήματα, τα οποία βρίσκει σε υπαίθριες αγορές και τα συνδυάζει με κομμάτια από οίκους μόδας, κάνοντας κάθε φορά την εμφάνισή της μοναδική.