Υλικά

½ κιλό φέτα

1 στραγγιστό γιαούρτι

3 καυτερές πιπεριές κέρατα

1 φλ. ελαιόλαδο

αλάτι

πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση

Κάντε τρίμματα τη φέτα με τα χέρια σας ή με ένα πιρούνι. Καθαρίστε τις πιπεριές, ψιλοκόψτε τις και σοτάρετέ τις σε ένα τηγάνι όπου θα έχετε ζεστάνει το ελαιόλαδο, μέχρι να μαραθούν. Σε ένα μπλέντερ λιώστε τη φέτα μαζί με το γιαούρτι, την πάπρικα, τις πιπεριές (μαζί με το λάδι τους), μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Δοκιμάστε και αν χρειαστεί προσθέστε αλάτι. Αφήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

Ακολουθήστε το στο Google News