Υλικά

1 πακέτο σφολιάτα

2 φλ. τσαγιού μαύρη ζάχαρη

3 κ.σ. κανέλα

4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μαύρη ζάχαρη και την κανέλα. Ανοίξτε τα φύλλα της σφολιάτας και αλείψτε τα με το βούτυρο. Πασπαλίστε τα φύλα με το μείγμα της κανέλας. Τυλίξτε τα σε ρολό και κόψτε τα κατά μήκος με ένα μαχαίρι, σχηματίζοντας ρολάκια πάχους 2 -3 εκατοστών περίπου. Έπειτα τοποθετήστε τα σε ένα ταψί που θα έχετε καλύψει με λαδόκολλα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα ή μέχρι να ροδίσουν.