Υλικά

Για 4 μερίδες
1 μεγάλο μπολ φύλλα από σπανάκι μπέιμπι
2 πράσινα μήλα
½ φλιτζάνι χοντροτριμμένοι ξηροί καρποί
½ φλιτζάνι χοντροτριμμένο κατσικίσιο τυρί ή ανθότυρο
½ φλιτζάνι κράνμπερι ή σταφίδες
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές ξίδι βαλσάμικο
Χυμός από ½ πορτοκάλι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ κουταλάκι μουστάρδα

Εκτέλεση

Πλένετε το σπανάκι και το στραγγίζετε καλά. Βάζετε τα φύλλα σε ένα βαθύ μπολ για σαλάτα.
Κόβετε σε φέτες τα μήλα (με ή χωρίς τη φλούδα) και τα προσθέτετε στο σπανάκι.
Ρίχνετε τους ξηρούς καρπούς και τρίβετε από πάνω το ανθότυρο ή το κατσικίσιο τυρί.
Χτυπάτε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνετε τη σαλάτα.