Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την χαρά που αισθάνεστε όταν λαμβάνετε ένα γλυκό μήνυμα από τον σύντροφό σας. Δεν χρειάζονται πολλά για να του φτιάξετε την διάθεση. Μία γλυκιά κουβέντα ενώ έχει μια άσχημη μέρα στο γραφείο είναι αρκετή για να του τονώσει το ηθικό.

Τα μηνύματα αγάπης δεν είναι μόνο για τις δύσκολες καταστάσεις αλλά μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να τονώσουν την σχέση σας με το σύντροφό σας.

Καλημέρα, είμαι τόσο περήφανος για εσένα

Αυτή η απλή καλημέρα μπορεί να τονώσει ψυχολογικά και να ενθαρρύνει τον σύντροφό σας στην καθημερινότητά του. Με αυτήν την φράση δηλώνετε τον θαυμασμό σας για όλα όσα καταφέρνει να φέρει εις πέρας ενώ του δίνετε και την γλυκιά ώθηση για να συνεχίσει.

Μπορείς να τα καταφέρεις σίγουρα

Σε περιόδους άγχους αυτή η φράση μπορεί να λειτουργήσει τόσο υπέρ του συντρόφου σας όσο και υπέρ της σχέσης. Είναι ένας απλός τρόπος που θα τον κάνει να χαλαρώσει ενώ ταυτόχρονα θα τονώσει το ηθικό του και θα μπορέσει, με την υποστήριξή σας, να μείνει συγκεντρωμένος σε οτιδήποτε έχει αναλάβει. Παράλληλα η ένταση φεύγει και μαζί της οι όποιες προστριβές.

Ξέρεις ότι μιλάω συνέχεια για’σένα;

Το μήνυμα αυτό θα απογειώσει την διάθεση του συντρόφου σας, κάνοντάς τον να νιώθει πραγματικά ξεχωριστός. Είναι κάτι που ενδεχομένως θα περνά από το μυαλό του ολόκληρη την μέρα, γεμίζοντάς τον αγάπη και ζεστασιά. Τι καλύτερο από αυτό;

Είμαι τόσο χαρούμενος που υπάρχεις στην ζωή μου

Δηλώνεται απλά, λιτά και σύντομα την ευγνωμοσύνη σας στο πρόσωπό του, κάτι που λειτουργεί υπέρ και για τους δύο. Τέτοιου είδους επιβεβαιώσεις των συναισθημάτων σας ενδυναμώνουν την σχέση, κρατώντας το πάθος που νιώθει ο ένας για τον άλλον ζωντανό. Ταυτόχρονα μόλις διαβάσει το εν λόγω μήνυμα, θα σκεφθεί όλες τις στιγμές που έχετε περάσει μαζί και ένα κύμα ασφάλειας θα τον διαπεράσει.

Είσαι ο αγαπημένος μου άνθρωπος

Με παιχνιδιάρικη διάθεση δηλώνετε πόσο τον αγαπάτε ενώ του δίνετε να καταλάβει ότι έρχεται σε πρώτο πλάνο στην ζωή σας. Δεν μένετε μόνο στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας αλλά του δείχνετε πως τον εκτιμάτε ως άνθρωπο, για όλα αυτά που είναι και έχει καταφέρει, πριν ακόμα μπείτε στην ζωή του.

Γεια σου, σε αγαπώ

Δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Δηλώνετε ότι τον αγαπάτε την στιγμή που δεν περιμένει να το ακούσει, γεγονός που τον κάνει να αισθάνεται υπέροχα. Να το λέτε συχνά και να μην περιμένετε τις «κατάλληλες» στιγμές, μιας και ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί για τις πιο όμορφες στιγμές.