Τι έψαξαν οι χρήστες του Διαδικτύου στον τομέα του σεξ περισσότερο το 2019;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Google, από τα στοιχεία του Year in Search 2019 προκύπτει τι αναζητήθηκε περισσότερο τη χρονιά που αποχαιρετάμε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πέντε πιο δημοφιλείς ερωτήσεις που έγιναν στην Google.

5. Tι είναι το gaslighting;

Να και κάτι που ρωτήσαμε και εμείς τη Google μια και πράγματι δεν γνωρίζαμε και έχουμε την απάντηση για εσάς από τον ειδικό:

«Ο όρος gaslighting προέρχεται από την ταινία Gaslight όπου ένας χειραγωγός σύζυγος πείθει τη σύζυγό του να αμφισβητεί συνεχώς τις σκέψεις, τις ενέργειες και τις αναμνήσεις της για να την ελέγξει».

O όρος χρησιμοποιείται πλέον για να δείξει πως μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους τόσο μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό, το φιλικό κλπ.

4. Τι είναι το breadcrumbing;

Άλλο ένα πολύ κακό dating trend το οποίο δυστυχώς υπάρχει πολύ εκεί έξω και μπορείς να διαβάσεις και σε εμάς εδώ τι σημαίνει να σου πετάνε ψίχουλα σε μια σχέση.

3. Να βγω με έναν συνάδελφό μου ή όχι;

Το ότι το σεξ είναι πάρα πολύ συχνό στο εργασιακό περιβάλλον είναι γνωστό και πράγματι αποτελεί πραγματικότητα σε πολλά γραφεία: συνάδελφοι κάνουν σχέσεις μεταξύ τους οι οποίες μερικές φορές πάνε καλά αλλά τις περισσότερες πάνε κακά και έχουμε αγγίξει και αυτό το θέμα του fail sex μεταξύ συναδέλφων.

2. Αν κάνω σεξ στο πρώτο ραντεβού, τι γνώμη θα σχηματίσει κάποιος για εμένα;

Καθώς ο κόσμος εκεί έξω ακόμη αναρωτιέται και ανησυχεί για το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει σεξ με κάποιον και δεν το αναζητά μέσα του αλλά στη Google, η ερώτηση αυτή βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

1. Τι είναι το ghosting;

Καθώς βρισκόμαστε στην εποχή που όλες οι συμπεριφορές στο dating έχουν κι από έναν όρο, οι χρήστες βομβαρδίζονται με αυτούς και μάλλον δεν τους καταλαβαίνουν όλους, με αποτέλεσμα να αναζητούν τις εξηγήσεις τους στο διαδίκτυο.

Η Google έδωσε από τα στατιστικά της την πρώτη θέση στην αναζήτηση του συγκεκριμένου dating trend στο ποσοστό του 41%.

Ακολουθήστε το στο Google News