Μπορεί ο άντρας να συμπεριφέρεται σα να έχει διάθεση για σεξ όλον τον χρόνο. Αυτό δεν ισχύει για τους ποδοσφαιρόφιλους. Φαίνεται πως στη διάρκεια του πρωταθλήματος αδιαφορούν και δε θέλουν να κάνουν σεξ.

Έρευνα

Έρευνα σε 2000 άντρες έδειξε ότι το 40% των αντρών λέει όχι στο σεξ όσο προβάλλεται το πρωτάθλημα. Επίσης, το 70% των ανδρών συμφωνούν ότι το να προσποιείσαι στο ποδόσφαιρο καταστρέφει το παιχνίδι, ενώ ένας στους τρεις θεωρεί ότι είναι χειρότερο να προσποιείσαι στο γήπεδο απ’ ό,ι στην κρεβατοκάμαρα.

Ενώ κάποιοι πιθανόν να προτιμούν την ευθεία προσέγγιση, δήθεν δικαιολογίες περί τραυματισμών είναι εξίσου συνηθισμένες στην κρεβατοκάμαρα, όσο και στο γήπεδο. Στις τοπ δικαιολογίες που προβάλλουν οι άνδρες περιλαμβάνονται οι παρακάτω: «Πονάει η μέση μου» ή «Είμαι πολύ κουρασμένος» και «Έχω πονοκέφαλο» ή «Δούλευα μέχρι αργά».

Παράλληλα, οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι παρά την κοινή εντύπωση πως οι άντρες σπανίως είναι εκείνοι που θα απορρίψουν λίγη δράση κάτω από τα σεντόνια , 40% θα πει «όχι» στο άλλο τους μισό για να δουν αγώνα ποδοσφαίρου.

Δικαιολογίες αντρών

Θέλω να δω ποδόσφαιρο. Με πονάει η μέση μου και είμαι κουρασμένος. Έχω πονοκέφαλο όλη μέρα και έχω κουραστεί από τη δουλειά. Έχω δουλειά να κάνω. Είμαι υπερβολικά μεθυσμένος. Μπορούμε να το κάνουμε μετά; Έχω πρωινό ξύπνημα. Δεν νιώθω καλά. Νιώθω ζαλάδα, μάλλον δεν έχω φάει καθόλου καλά σήμερα. Είμαι άρρωστος. Πρέπει να ξυπνήσω νωρίς επειδή με περιμένη πολυ τρέξιμο αύριο. Πονάει ο σβέρκος μου.

 Δικαιολογίες γυναικών

Είμαι πολύ κουρασμένη και νυστάζω. Θέλω να δω τον αγώνα ποδοσφαίρου εδώ και μέρες. Είμαι μεθυσμένη. Έχω δουλειά να κάνω.  Δεν νιώθω καλά. Έχω περίοδο. Πονάνε η μέση μου και η πλάτη μου. Σήμερα είχα κουραστική μέρα στη δουλειά. Πήγα για ψώνια και με πονάει όλο μου το σώμα από τις γόβες και την ορθοστασία. Θέλω να ξαπλώσω να ξεκουραστώ επειδή αύριο με περιμένη δύσκολη ημέρα με τη δουλειά. Πονάει η κοιλιά μου.

Ακολουθήστε το στο Google News