Είναι λογικό να συμβεί στον καθένα. Είναι κάτι που κάποιες φορές δεν περιμένεις καν να συμβεί. Ο κολλητός σου όμως σου έχει δώσει τόση αγάπη που σε κάνει να αναθεωρείς τη φιλία σας. Ίσως αυτή η αναθεώρηση να αφορά κάτι περισσότερο.

3 σημάδια ότι τον γουστάρεις

Υπάρχουν άτομα που σας περνάνε για ζευγάρι, κι εσύ κάθε φορά πρέπει να επιβεβαιώνεις πως, όχι, είστε απλώς φίλοι. Δεν έχεις εμπιστευτεί περισσότερο άνθρωπο στην ζωή σου.
Αν αισθάνεται άσχημα, είσαι το πρώτο άτομο που θα καλέσει. Ξέρεις τα πάντα για εκείνον/η.

Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε κυριολεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Και είναι το μόνο άτομο που μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου κοντά του. Για κάποιο λόγο, τραγούδια που το νόημά τους συνοψίζεται σε “σ’ αγαπώ, αλλά με βλέπεις σαν φίλο” έχουν αρχίσει να σου τσιμπάνε λίγο την καρδιά.

Ό,τι καινούριο συμβαίνει στην ζωή σου, είναι το πρώτο άτομο που θα πάρεις τηλέφωνο.Έχετε περάσει αρκετές γιορτές μαζί και η φιλία σας μετράει ήδη πολλά χρόνια (και διαφορετικά στάδια της ζωής). Η σχέση σου ίσως και να νιώθει ότι κρατάει το φανάρι κάθε φορά που κάνετε παρέα οι τρεις σας.

Ακόμα 3 ενδείξεις ότι τον θέλεις ερωτικά

Υπάρχει σεξουαλική ένταση μεταξύ σας. Αλλά προσπαθείτε σκληρά να την αγνοήσετε. Αν τον/την δεις με την σχέση του/της, ζηλεύεις αισθάνεσαι περίεργα. Δίνετε ο ένας στον άλλο συμβουλές για γκομενικά όλη την ώρα. Κάνετε ωραία, φιλικά κομπλιμέντα ο ένας στον άλλο. Εντελώς πλατωνικά.

Δεν τα εννοείτε με άλλο τρόπο. Αν είστε και οι δύο single και πρέπει να πάτε κάπου, προφανώς θα πάτε μαζί. Να πούμε ότι τουλάχιστον μια φορά έχετε κοιμηθεί ο ένας πάνω στον άλλο, ε; Αν μένετε σε διαφορετικές πόλεις, δεν σας νοιάζει το ταξίδι. Αρκεί να βρεθείτε πράγμα που σας κάνει να νιώθετε πολύ μπερδεμένοι για τα αισθήματά σας.

Να πούμε, επίσης, ότι σίγουρα κάποια στιγμή σκεφτήκατε πώς θα ήταν αν τα είχατε; Θα το πούμε. Μπορεί και να το συζητήσατε. Στην πλάκα, πάντα. Τέλος, θα πούμε ότι εξαρτάστε λίγο συναισθηματικά ο ένας απ’ τον άλλο. Αλλά αυτό είναι ok, επειδή μπορείτε. Και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Ακολουθήστε το στο Google News