Σε μία εποχή που ο έρωτας και το σεξ εξυμνούνται ως το πιο φυσιολογικό και όμορφο πράγμα στον πλανήτη, είναι τουλάχιστον περίεργο να συνειδητοποιείς ότι πολλά ζευγάρια εκεί έξω δεν κάνουν σεξ.

Το θέμα βέβαια, δεν είναι ότι ο κόσμος έχει κόψει το σεξ.

Το θέμα δυστυχώς είναι, ότι κανένας δεν κάνει κάτι γι’ αυτό. Διότι πολλά ζευγάρια, μένουν σε μία σχέση χωρίς σεξ, μόνο και μόνο για ποιο λόγο; Για να λένε ότι έχουν σχέση; Ίσως…

Οι σχέσεις είναι ωραίες εκτός κι αν δεν είναι.

Η σχέση δεν είναι δουλειά, δεν είναι οικογενειακό τραπέζι, δεν είναι ένεση δεν είναι καν μία πρόσκληση σε γάμο ανθρώπων που δε συμπαθείς και πολύ.

Δεν είναι  κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις και άρα θα πρέπει να το απολαύσεις-όσο μπορείς τουλάχιστον-.

Είναι κάτι που επιλέγεις, και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι τέλειο.  Γιατί αν δεν είναι, τότε μάλλον η σχέση αυτή θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει.

Οι σχέσεις συνήθως ξεκινούν με πολύ πάθος-προφανώς δεν είναι προξενιά-και στη συνέχεια, σε περίπτωση που δεν ταιριάζεις με τον άλλο, όλο αυτό ξεφουσκώνει, και σε περίπτωση που ταιριάζεις, όλο αυτό γίνεται αγάπη, κατανόηση και μάλλον οικογένεια.

Σε κάθε περίπτωση όμως, βασικός πυλώνας μίας σχέσης, είναι το σεξ.

Γιατί χωρίς το σεξ δεν είναι σχέση αλλά φιλία.

Τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι πολλά

Από το να δοκιμάσεις καινούριες στάσεις, καινούρια μέρη και σέξι εσώρουχα, να μεθύσετε και να χορέψετε όπως τότε που είχατε πρωτογνωριστεί, μέχρι να κανονίσετε μια βραδιά την εβδομάδα που θα πηγαίνετε κάπου ωραία και θα αδιαφορείτε παντελώς για τα κινητά ή τις δουλειές σας.

Αυτά αν υπάρχει θέληση… Γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρχει…

Και αν δεν υπάρχει, νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις.

Συνειδητοποιείς την κατάσταση, σε στενοχωρεί, απλά δεν κάνεις κάτι για να την αλλάξεις. Προτιμάς να βάζεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου στην αναμονή, από το να κάνεις κάτι δραστικό όπως… να χωρίσεις. Γιατί καλώς ή κακώς, αν η σχέση σου δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στο κρεβάτι, μάλλον κι εσύ δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον για τη σχέση.

Και κάπως έτσι σκέφτεσαι άλλες, φλερτάρεις με άλλες ή ακόμα χειρότερα κάνεις παράλληλη σχέση. Και όλα αυτά γιατί;

Για να ξεστομίσεις ότι αυτό που έχουμε πλέον δεν με καλύπτει, και καλό θα ήταν να χωρίσουμε. Εξάλλου, σύμφωνα με έρευνες, ο Δεκέμβριος είναι ο κατεξοχήν μήνας των χωρισμών.

Μην το αναβάλεις άλλο. Μια ψυχή που είναι να βγει, θα βγει!