Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που δύσκολα χτίζεται και πανεύκολα γκρεμίζεται. Για αυτόν τον λόγο κανείς δεν πρέπει να παίζει με την εμπιστοσύνη κανενός. Τι γίνεται στις περιπτώσεις που ορισμένα πράγματα ωστόσο δε σας κάνουν να νιώθετε και τόση σιγουριά, ενώ θα έπρεπε. Εδώ θα δείτε γιατί πρέπει να τον εμπιστεύεστε.

 

Μοιράζεται μαζί σου τα συναισθήματά του

Σου λέει αυτά που νιώθει. Ακόμα και τους χειρότερούς του φόβους. Σε θωρεί εν ολίγοις τόσο κοντινό του άτομο που ανοίγεται και μιλάει ελεύθερα. Αυτό από μόνο του λέει και πολλά για το πώς σε βλέπει στη ζωή του. Σε θεωρεί σημαντική μεταβλητή και παράγοντα για τα συναισθήματά του.

Όταν σου λέει ακριβώς τι αισθάνεται, σου ανοίγει την καρδιά του βρε παιδί μου- είναι τελείως εκτεθειμένος μπροστά σου κάτι που δείχνει ότι σε εμπιστεύεται απόλυτα και με αυτό τον τρόπο σου ζητάει να κάνεις το ίδιο πράγμα.

Έχει αυτογνωσία

Αν έκανε κάτι λάθος θα το παραδεχτεί. Δεν πρόκειται να μην παραδεχτεί αυτό που έκανε. Σου λέει την αλήθεια. Οφείλεις και μόνο για αυτό να τον εμπιστεύεσαι. Θα μπορούσε άλλωστε να μη σου λέει τίποτα άλλο πέρα από ψέματα.

Αν έκανε ένα λάθος αλλά το παραδέχεται και δεν βρίσκει δικαιολογίες για το παραμικρό δείχνει ότι τον νοιάζει πραγματικά να είναι σωστός και ειλικρινής απέναντί σου ενώ ότι μπορείς να νιώθεις ασφάλεια μαζί του.

Σου μιλάει για την καθημερινότητά του

Σε σκέφτεται μέσα στη μέρα. Σε σκέφτεται τόσο που δε μπορεί να μη σου πει τι έκανε εκείνος στην ημέρα του. Σημαίνεις τόσα για αυτόν που θέλει τη γνώμη σου προφανώς και για αυτά που έκανε στη ρουτίνα του.

Γυρνάει από τη δουλειά και θέλει πραγματικά να σου μιλήσει και να μοιραστεί μαζί σου λεπτομέρειες από το δικό του πρόγραμμα. Άλλο ένα σημάδι που δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανοιχτεί και να σου πει πράγματα που σκεφτόταν.

Είσαι η προτεραιότητά του

Θέλει επίσης να ξέρεις ότι σε σκέφτεται. Άλλωστε ο ίδιος στο λέει και συνέχεια. Από τη στιγμή που είναι εκεί για σένα όποτε τον χρειάζεσαι δεν γίνεται να μην του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε σκέφτεται όπου και αν βρίσκεται και φροντίζει να στο δείχνει και να στο λέει, αυτό σημαίνει ότι είσαι η βασική του προτεραιότητά.