Το μέγεθος του πέους παίζει σημαντικό ρόλο θεωρούν αρκετές γυναίκες. Άλλες πάλι λένε ότι σημαντικός είναι ο τρόπος. Υπάρχουν και κάποιες που θεωρούν ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αυτών των 2.

Μέγεθος

Σίγουρα ένα μεγάλο πέος προξενεί το ενδιαφέρον και ως προς το εγκεφαλικό κομμάτι, στον τρόπο που θα νιώσει την αρχική διέγερση μία γυναίκα. Αυτό βέβαια αφορά την πρώτη εντύπωση που αποκτά εκείνη που το βλέπει και όχι αν στη διάρκεια του σεξ θα είναι το ίδιο ενθουσιασμένη.

Αν από την άλλη είναι μικρό συνήθως γίνεται αντικείμενο προς συζήτηση με τις κολλητές σου και έχεις παράπονα. Φυσικά ο ανδρισμός δε θα έπρεπε να μετριέται στα εκατοστά που έχει ένα μόριο αλλά σε άλλα πράγματα.

Ο τρόπος

Σαφώς ένα μεγάλο πέος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιο έντονα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι αυτά τα συναισθήματα θα είναι τα πιο θετικά. Αν κάποιος έχει μεγάλο πέος και δεν ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει και εσύ πονάς συνέχεια ή δε βολεύεσαι προφανώς και θα απογοητευτείς.

Από την άλλη αν κάποιος έχει μικρό πέος και ξέρει να το χρησιμοποιεί νιώθεις ευχάριστα έκπληκτη καθώς προφανώς και δεν το περίμενες. Κι όμως δεν είναι όλα γύρω από το μέγεθος. Ο συνδυασμός ίσως να είναι το καλύτερο.

Ψυχολογία

Αν ο άλλος έχει τόση περηφάνεια για την ανατομία του με αποτέλεσμα να νιώθει πως δε χρειάζεται να κάνει πολλά για να ικανοποιηθείς στο σεξ, μόνο και μόνο επειδή έχει μεγάλο πέος τότε απλά χάνει. Χάνει στο γεγονός ότι δε θα ικανοποιήσει ποτέ καμία επειδή πολύ απλά το σεξ θέλει κυρίως τεχνική, όχι παραπάνω εκατοστά.

Οι άντρες που έχουν μικρότερο πέος έχουν εξελίξει αυτήν ακριβώς την τεχνική έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν το άλλο άτομο να αισθανθεί όσο πιο καλά γίνεται. Έχουν αναπτύξει εν ολίγοις παραπάνω ενσυναίσθηση και για να πετύχει ένας αμοιβαίος οργασμός χρειάζεται τεχνική και ενσυναίσθηση.