Έχεις αυτήν την αίσθηση ότι δε σου είναι πιστός. Αναρωτιέσαι αν εσύ τα φαντάζεσαι όλα αυτά αλλά όχι, έχεις ορισμένες απτές ενδείξεις που σου λένε ότι πρέπει να έχεις τον νου σου και να μην τον εμπιστεύεσαι πια.

Μιλάει κρυφά

Έρχονται κλήσεις αργά το βράδυ και πάει και κρύβεται μέσα στο σπίτι να μην τον ακούς. Αν τον ρωτήσεις ποιος ήταν θα σου απαντήσει επιθετικά γιατί μάλλον δεν έχει προλάβει να σκεφτεί κάποια δικαιολογία πάνω σε αυτήν την ερώτηση. Ή θα σου πει μία δραματική ιστορία με έναν γνωστό του, ότι και καλά έχει θέματα και χωρίζει με την κοπέλα του, μόνο και μόνο για να αλλάξει το ενδιαφέρον σου.

Δε σου λέει πού πάει

Βγαίνει αργά και ξενυχτάει, δε σου δίνει σημασία, δεν κάνετε καν έρωτα και στο καπάκι βγαίνει τα βράδια. Τι ακριβώς περιμένεις; Να σου το ζωγραφίσει πλέον; Είναι ένας ανασφαλής άνθρωπος που δε μπορεί να φύγει από τη σχέση σας γιατί έχει δεθεί συναισθηματικά λόγω του χρόνου. Προφανώς και αν έβγαινε με τους φίλους του ή θα σου έλεγε να πάτε μαζί τους ή θα σου έλεγε έστω με ποιούς είναι.

Εξαφανίζεται και δε σηκώνει τηλέφωνα

Δεν είναι ότι απλά κοιμάται, κάνει μπάνιο, τρώει ή ότι είναι στη δουλειά. Πιο πολύ είναι ότι θα σου πει να μην τον καλέσεις τις ώρες που δε συμβαίνουν όλα τα προηγούμενα. Είναι δηλαδή τόσο έντονα τα σημάδια που σου δίνει ότι «ξέρεις κάτι είμαι και αλλού» που πρέπει η ίδια ή να τον ξεμπροστιάσεις μέσα από συζήτηση ή έστω να τον προειδοποιήσεις πως θα χωρίσετε.

Είναι πολύ λογικό μετά από όλα αυτά να μην έχεις καμία χαρά και ευχαρίστηση δίπλα του. Οφείλεις εσύ πρώτα από όλα να καταλάβεις ότι κάποτε θα σε αγαπήσουν όπως πρέπει και πως δε θα σου πετάνε «δείγματα» αγάπης μόνο, αλλά η αγάπη θα είναι ένα συναίσθημα που φαίνεται στις πράξεις.