Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει!

View this post on Instagram

Πως περάσατε χθες ?🤩 Τώρα ετοιμαζόμαστε για ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς 🥰 ΔΩΡΟ 🎁 το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ βελούδινο φόρεμα μου 😻 @mind__matter_ Κορίτσια μου κάντε like στην φωτο ,mention 2 φίλες σας και follow : @mind__matter_ και μια τυχερή από εσάς θα το κερδισει !✨ #mindmatter #newcollection photographer: @pauline_niarchou_photography Καλή επιτυχία αγαπες μου !!! ✌🏻#mystyle#styleinspiration #fashionblogger #katken #fashiongram #streetfashion #womenwithstyle #styleoftheday #LifeStyleBlog #InstaFashion #OutfitInspiration #StyleInspiration #WhatIWore #StyleAddict #velvetdress Χρόνια πολλά αγάπες μου ✨

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

«Τα Χριστούγεννα με βρήκαν πιο ευτυχισμένη από ποτέ!»

«Βράδυ Χριστουγέννων και με βρίσκει …πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σήμερα, θέλω να σας αγγίξω την καρδιά με την αγκαλιά, την στοργή, το χάδι, που δεν μπορώ να προσφέρω στον καθένα σας ξεχωριστά… Εύχομαι όλοι να περνάτε υπέροχα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα όνειρα σας…ευχές μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη ανάρτηση της.

Ο νέος της έρωτας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη- Παναγόπουλο

View this post on Instagram

Pat Pat no Mi Devil Fruit

A post shared by ART•MARITIME•SHIPPING (@philippos_tsangrides) on

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αποφεύγω να το λέω. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, προτιμώ να το κρατάω για μένα. Προσπάθησα τον πρώτο καιρό να κρυφτώ, να μη δώσω τροφή για σχόλια και για ένα διάστημα το είχα καταφέρει, αλλά μετά βγήκε προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το τροφοδοτώ κι εγώ. Ο κόσμος ξέρει ότι έχω μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ενημερώνω για το τι συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια, αν πήγα κάπου με το σύντροφό μου ή αν συζώ. Και πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, έχει περάσει η εποχή της κλειδαρότρυπας όπως και η εποχή που όλοι δημιουργούσαν μύθους. […] Το μόνο που θα πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έχω έναν τόσο γλυκό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο στη ζωή μου.» δήλωσε η ερωτευμένη Κατερίνα Καινούργιου.