Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βιάζονται σε μια σχέση. Και που τελικά κάνουν λάθη.

Αν αφήσουν το χρόνο να κυλήσει με ψυχραιμία μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ τους ενώ αντίθετα πιέζοντας, απλώς πανικοβάλλουν τους συντρόφους τους οι οποίοι νιώθουν παγιδευμένοι. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα τα οποία κάνουν οι γυναίκες στην αρχή μιας σχέσης και διώχνουν τους άντρες μακριά:

Μη ρωτάς από το δεύτερο ραντεβού τι έχετε μεταξύ σας, αν είναι σχέση, αν δεν είναι, τι είναι, γιατί είναι, γιατί δεν είναι, αφήστε την κατάσταση να κυλήσει μόνη της χωρίς πολλές ερωτήσεις, χωρίς πιέσεις και χωρίς απαιτήσεις ειδικά από τον πρώτο καιρό. Ότι είναι να έχετε μεταξύ σας θα φανεί σύντομα και από μόνο του, δεν είναι ανάγκη να το συνυπογράψετε μαζί στο συμβολαιογράφο μέσα στην πρώτη εβδομάδα.
Μην τον πιέζεις να γνωρίσει τους γονείς σου και άλλους δικούς σου ανθρώπους ή αντίστοιχα να γνωρίσεις εσύ άτομα της οικογένειάς του από τον πρώτο καιρό. Αφήστε τη σχέση να εξελιχθεί μακριά από τους συγγενείς και των δυο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος “επισημότητας” από τους πρώτους μήνες , είναι αγχωτικό και βλάπτει.

Μην αφήνεις επίτηδες τα πράγματά σου στο σπίτι του. Και κυρίως μην το κάνεις ύπουλα, αφήνοντας ένα πράγμα κάθε φορά με αποτέλεσμα σε κανα δυο βδομάδες να βλέπει παντού δικά σου αντικείμενα. Θα γίνουν κι αυτά αν όλα πάνε καλά. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Μην τον πνίγεις. Επίσης να ξέρεις ότι κάποιος που σε θέλει θα σου πει από μόνος του μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα “Μην παίρνεις μαζί σου την οδοντόβουρτσα. Άφησέ τη στο μπάνιο¨.

Μην συζητάς για εγκυμοσύνες, μωρά, καρότσια και παιδικά δωμάτια πριν καν γνωριστείτε εσείς. Και γενικά, πρόσεξε  την αντισύλληψή σου να είναι σωστή και να μη χρειαστεί να βρεθείτε να το συζητήσετε κατόπιν εορτής. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής δε μπορούν να παρθούν με κάποιον που γνώρισες προχθές.