Από μωρό, συνηθίζει να αποσπά την προσοχή και να πετυχαίνει!

Η φύση του Κριού

Η μαχητική και ανυπόμονη φύση του φαίνεται από τα πρώτα του βήματα, κυρίως με το δυνατό κλάμα, παράφορη γκρίνια και ζωηρές κινήσεις. Από νωρίς, λοιπόν, οι γονείς του αρχικά χρειάζεται να εξοικειωθούν με το θόρυβο και τη φασαρία και στη συνέχεια να συνηθίσουν τη βιαστική και ενθουσιώδη συμπεριφορά του. Δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς είναι απαιτητικό και ατίθασο. Κατά κανόνα, ξυπνά εύκολα, κινείται γρήγορα, ενδιαφέρεται για όλα του, ενώ βαριέται εύκολα και δεν αντέχει την μονοτονία.

Ο πιο καλός ο μαθητής

Σαν μαθητής είναι το «αστέρι» της τάξης. Όλοι στο σχολείο το λατρεύουν αλλά δεν είναι ιδιαέτερα κοινωνικό. Δεν έχει τους καλύτερους βαθμούς, αλλά είναι εύστροφο. Τα μαθήματα που αγαπάει τα μελετάει ενώ΄τα υπόλοιπα τα θεωρεί περιττά και βαρετά. Μπορεί να ηγηθεί και να γίνει ο πρόεδρος της τάξης αν θέλει. Ουσιαστικά εκείνος είναι ο ηγέτης και το ξέρει. Ο Άρης, κυβερνήτης του ζωδίου στην παραδοσιακή αστρολογία, του χαρίζει απαράμιλλη ζωντάνια, αποφασιστικότητα και τόλμη. Η ενέργεια του Άρη καμιά φορά μεταφράζεται και σε ανυπομονησία, σκληρότητα ή ακόμα και βιαιότητα, όμως ο Κριός που θυμώνει εύκολα, γρήγορα ξεχνάει και ποτέ δεν κρατάει κακία

Πιο ειδικά

Σπάνια τα παιδιά Κριοί θα αρρωστήσουν, αλλά, τότε, θα παρουσιάσουν πολύ υψηλό πυρετό: είναι αμυντικός μηχανισμός της φύσης τους για να «κάψουν» γρήγορα την αρρώστια. Τα μέρη του σώματος που έχουν σχέση με το ζώδιο αυτό, είναι το κεφάλι, τα νεύρα του προσώπου, τα νεφρά και η ουροδόχος κύστη. Καταστάσεις άγχους μπορεί να οδηγήσουν σε κάποιες ενοχλήσεις στα νεφρά ή στην κύστη, καθώς επίσης και σε πολύ έντονους πονοκεφάλους, που μπορεί να πάρουν τη μορφή ημικρανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: