Για τη συνεργασία του στην παράσταση του «Κουτρούλη ο Γάμος» με την Σμαράγδα Καρύδη μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Κουρής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων την χαρακτήρισε συναρπαστικό πλάσμα με υπέροχο μυαλό.

View this post on Instagram

Νικος Κουρής. Αποκάλυψη τώρα. Λιγες ωρες πριν τη πρεμιέρα. Ε ναι! Πήρα τον πιο ωραίο άντρα και τον έκανα έτσι. Αλλα επειδή είναι τρελός και ηθοποιάρα του αρέσει κιόλας. Βεβαίως πάντα μέσα απ τα ρούχα είναι άγαλμα. Και για αυτό τον έκανα αμάλγαμα καράφλας και κορμάρας #καραφλοντούκι Τύφλα να χει ο Bruce Willis @tou_koutrouli_o_gamos @people_entertainment_group @katerina_vasilakou_theater

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

«Ευχαριστώ από την ψυχή μου τη Σμαράγδα Καρύδη που μου το πρότεινε, που με σκηνοθέτησε σε αυτό, που είναι πλάι μου στη σκηνή, μαζί με μια εξαιρετική ομάδα ηθοποιών. Όταν μου το πρότεινε, ένιωσα… κεραυνοβόλο έρωτα και είπα αμέσως το «ναι»!

Είναι συναρπαστικό πλάσμα η Σμαράγδα. Είναι σαν… παραμονή Χριστουγέννων, όπου όλα είναι φωτεινά και όμορφα, όπου θα περάσουμε ωραία, όπου τα ωραία είναι μπροστά μας… Θετικό πλάσμα και αγαπημένο, με ένα χιούμορ απίστευτο που δεν έχω ξαναδεί σε γυναίκα.

Έχει υπέροχο μυαλό και είναι όμορφη, αλλά είναι πιο όμορφη από μέσα! Το πνεύμα και η εξυπνάδα της είναι πάνω από την ομορφιά της! Είναι μεγάλη ευτυχία να την έχεις σκηνοθέτιδα, συμπρωταγωνίστρια, αλλά και φίλη καρδιάς», είπε ο Νίκος Κουρής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Real.