Υπάρχουν κάποια μικρά κόλπα που θα σε βοηθήσουν να ανάψει τον σύντροφό σου πριν καν γδυθείτε.

Ακολούθησε μερικά από αυτά και όλα τα υπόλοιπα θα είναι παιχνιδάκι.

Mια φορά κι έναν καιρό…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για τον καλό σου από τα να του διηγηθείς μια ιστορία που θα λειτουργήσει στο μυαλό του σαν φαντασίωση. Πες του για τότε που μπήκες στη μπανιέρα με την κολλητή σου, για τότε που πήγαινες στη Σχολή χωρίς εσώρουχο ή για τότε που κυκλοφορούσες γυμνή μέσα στο σπίτι και σε έβλεπε ο γείτονας απέναντι. Με άλλα λόγια, πες του και ψέμματα αν θέλεις. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Λίγα και καλά

Με εξαίρεση το ενδεχόμενο να ζεις σε ένα σπίτι που δεν έχει ούτε καλοριφέρ-ούτε σόμπα-ούτε τίποτα (που μάλλον δεν ζεις, για να έχεις χρόνο και διάθεση να διαβάζεις αυτό το κείμενο), μια καλή ιδέα είναι να εμφανιστείς ξαφνικά μπροστά του ντυμένη με λίγα ρούχα και καλά. Τα εσώρουχά σου, ένα φόρεμα χωρίς εσώρουχα, μια πετσέτα κλπ. Μην του δείξεις όμως ότι το κάνεις για να τον προκαλέσεις. Παιξ’ το ανέμελη! (Προσοχή όμως: Μην το κάνεις την ώρα που δουλεύει ή βλέπει τον Ολυμπιακό, γιατί θα σε κοιτάξει σαν να είσαι διάφανη!)

Πλάκα-πλάκα

Μπορεί να σου φανεί χαζό αυτό το σημείο, όμως το χιούμορ μπορεί να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη σεξουαλική πράξη. Όταν ο δικός σου γυρίζει από το σπίτι σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένος, ένα καλό αστείο που θα ανταλλάξετε μπορεί να γίνει το τέλειο χαλαρωτικό ώστε να βρει το κέφι του. Για να στο πω απλά, ανέβασέ του πρώτα τη διάθεση και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Τι μαγείρεψες μωράκι μου;

Τα κλισέ υπάρχουν για έναν πολύ απλό λόγο: Λειτουργούν σχεδόν πάντα. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το ρητό «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Για να αποδώσουν στο σεξ οι άνθρωποι (και κυρίως ο άντρας), πρέπει να έχουν πάρει τη δύναμή τους και ένα πλήρες γεύμα  λίγες ώρες πριν μπορεί να κάνει θαύματα. Αρκεί φυσικά να το πετύχεις το φαγητό. Γιατί αν δεν το πετύχεις, αντί για το τέλειο σεξ του θα πάρεις τη γκρίνια του.