Βρήκες καινούρια σύντροφο; Πότε είναι η σωστή στιγμή για να κάνετε πρώτη φορά σεξ;

Πως μπορείς να καταλάβεις όμως αν μια γυναίκα έχει κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ;

Είτε είναι η κοπέλα που συνάντησες τυχαία στο μπαρ, είτε την βλέπεις κάθε μέρα στη δουλειά, είτε τη φλερτάρεις στο γυμναστήριο, δες παρακάτω 5 σημάδια τα οποία μπορούν να φανερώσουν αν έχει κάνει σεξ πρόσφατα.

Την θέλεις ακόμη περισσότερο

Όσο πιο έντονη σεξουαλική ζωή έχει τόσο περισσότερες φερομόνες παράγει το σώμα της οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ελκύουν το αντίθετο φύλο. Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Advanced Research ανέλυσε μια σειρά ερευνών που σχετίζονται με τις φερομόνες και απέδειξαν πως μπορούν να αυξήσουν την σεξουαλική διάθεση του αντίθετου φύλου. Με άλλα λόγια, αν βρίσκεις τον εαυτό σου να την θέλει ακόμα περισσότερο, τότε το πιο πιθανόν είναι να έχει κάνει πρόσφατα σεξ.

Την βλέπεις πιο χαρούμενη

Μια πρόσφατη έρευνα από το πανεπιστήμιο του Κολοράντο απέδειξε πως η συχνή σεξουαλική επαφή αυξάνει τα επίπεδα της ευτυχίας μειώνοντας το στρες. Η έρευνα που περιελάμβανε 15.000 συμμετέχοντες, ανακάλυψε πως εκείνα τα άτομα τα οποία είχαν αναφέρει πως έκαναν σεξ 2 με 3 φορές τη βδομάδα ήταν περισσότερο ευτυχισμένοι κατά 55%. Την βλέπεις πιο όμορφη

Κατά τη διάρκεια του σεξ, το σώμα μπορεί να υποστεί διάφορες αλλαγές, δηλώνει ο καθηγητής Dr. Bean Robinson από το πανεπιστήμιο του ιατρικού τμήματος της Μινεσότα. Τα δυο βασικότερα πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η ένταση των μυών και η αύξηση της ροής του αίματος σε όλο σου το κορμί. Επομένως, ένα αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο συνδυάζει καλύτερη υγεία, υψηλά επίπεδα οιστρογόνων και πιο έντονη ελκυστικότητα.

Κοιμήθηκε καλά το προηγούμενο βράδυ

Οι γυναίκες που έρχονται σε οργασμό έχουν αύξηση της ορμόνη προλακτίνης κατά 30%. Τι σημαίνει όμως αυτό; Η προλακτίνη είναι μια ορμόνη η οποία βοηθάει στη καλή ποιότητα του ύπνου ξεκουράζοντας σημαντικά τον οργανισμό. Οπότε αν καταλάβεις πως η κοπέλα που έχεις απέναντι σου ευχαριστιέται στο έπακρο τον ύπνο της, τότε το πιο πιθανόν είναι να οφείλεται στο σεξ της προηγούμενης νύχτας.

Δεν είναι τόσο απαιτητική

Όπως πολλές έρευνες αποδεικνύουν, υπάρχει μια βαθύτατη ανάγκη στους ανθρώπους να θέλουν να αισθάνονται συνδεδεμένοι με άλλους. Η σεξουαλική πράξη απελευθερώνει την οξυτοκίνη, μια ορμόνη η οποία βοηθάει τους ανθρώπους να ενωθούν μεταξύ τους. Επίσης η συγκεκριμένη ορμόνη, βοηθάει τις γυναίκες να επικοινωνούν καλύτερα με τους γύρω τους χωρίς να χρειάζεται να υπεραναλύουν τη κάθε σου λέξη.