Υλικά:

3 αυγά
1 ½ ποτήρι νερού ηλιέλαιο
2κ.σ. ζάχαρη
1κουτί γάλα εβαπορέ
2κ.γ. αλάτι
1 ½ νερό (στο κουτί από το γάλα)
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μέχρι να γίνει ωραίος ο χυλός σας)

Διαδικασία:

1. Πάρτε ένα μπολ και αφού αδειάσετε το γάλα, προσθέστε και ενάμιση κουτάκι νερό. Χτυπήστε τα αυγά και βάλτε τα στο μπολ μαζί με όσο αλεύρι πάρει.
2. Ζεστάνετε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες και ψήστε το χυλό σας ανά κουταλιά.
3. Μόλις ο χυλός στερεοποιηθεί ενώ τηγανίζεται με προσοχή και χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα γυρίστε την κρέπα σας από την άλλη.
4. Γεμίστε τις κρέπες σας με τυριά ή αλλαντικά, αν προτιμάτε τις αλμυρές και με σοκολάτα, σαντιγί ή ζαχαρωτά αν προτιμάτε τις γλυκιές.