Οι γιορτές περάσανε αλλά ένα ξεχωριστό δώρο προς την σύντροφό μας παραμένει πάντα ευπρόσδεκτο.

Ένα πολύ πρωτότυπο  δώρο, είναι το cheat pass, και μάλιστα μπορεί να γίνει και από το σύντροφό σου προς εσένα αλλά γιατί όχι και αμφίδρομα, δηλαδή από εσένα προς εκείνον αν θέλουμε να είμαστε απολύτως δίκαιοι.

Το θέμα είναι να ξεπεράσετε τους ανασταλτικούς παράγοντες όπως είναι η ζήλια. Τι είναι όμως ακριβώς αυτό το περίφημο “εισιτήριο απιστίας”;

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα sex expert Wednesday Martin, πρόκειται για μια αμοιβαία συμφωνία ανάμεσα στο ζευγάρι προκειμένου να κάνει ο καθένας σεξ για μια ημέρα με ένα άλλο άτομο χωρίς δράμα. Κοινώς δίνουν ο ένας στον άλλον την ελευθερία να αλληλοαπατηθούν εν γνώσει τους και χωρίς τύψεις. Το λες και διάλειμμα από την μονογαμία.

Η Martin δήλωσε σχετικά στην βρετανική  ‘Telegraph’: “Ξέρουμε ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι πλέον πολύ δύσκολες και για τις γυναίκες. Πολλοί experts συμφωνούν πως η μονογαμία αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Το πραγματικό δώρο που μπορείς να κάνεις στη σύντροφό σου είναι μια συζήτηση σχετικά με αυτό.

Δεν είναι καλύτερο να την αφήσεις να πάει με κάποιον άλλο για μία φορά από το να πάρετε διαζύγιο;” ενώ τόνισε πως επικρατεί λάθος εντύπωση ότι οι γυναίκες σκέφτονται λιγότερο το σεξ από ότι οι άνδρες. Ειδικά σε ζευγάρια που είναι μαζί πάνω από 7 χρόνια η ερωτική έλξη έχει μειωθεί πολύ αφού είναι έντονη μόνο μέχρι τα 3 πρώτα έτη.

Τέλος αν λάβουμε υπόψιν μας ότι 1 στους 3 βρετανούς σύμφωνα με έρευνα του YouGov έχει απατήσει τη σύζυγό του και η αιτία ήταν πως ένιωσαν επιβεβαίωση όταν άρεσαν σε ένα τρίτο πρόσωπο, τότε μάλλον το cheat pass φαντάζει ιδανικό deal. Μήπως να το ξανασκεφτείτε καλύτερα με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό σας για αμοιβαίο δώρο;