Επειδή πολλές φορές η έκπληξη μέσα στο παντελόνι του μπορεί να είναι δυσάρεστη, εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να προλάβεις αυτό το κακό με το να σου πούμε ότι συχνά, οι άντρες με μικρό πέος, έχουν και ορισμένα συμπεριφοριστικά χαρακτηριστικά, τα οποία συνδέονται με το μέγεθός τους. Πάμε να τα δούμε.

1.Συνήθως οι άντρες αυτοί είναι βίαιοι και επιθετικοί, έχουν σε γενικές γραμμές ένα προφίλ οργισμένο και δίνουν την εντύπωση ότι είναι πάντα έτοιμοι για καυγά. Όταν λοιπόν βλέπεις κάποιον ο οποίος βρίσκεται μόνιμα σε θέση μάχης και δε χαλαρώνει ποτέ ή με τον εαυτό του ή με τους άλλους αξίζει να προβληματιστείς.

2.Όταν ένας άντρας δεν τα έχει καλά με το σώμα του κι ακόμα χειρότερα με το πέος του προσπαθεί να ενταχθεί σε μια κοινωνική ομάδα, ή ένα υποσύνολο και να ηγηθεί αυτού για να αισθανθεί σπουδαίος. Επομένως εντάσσονται σε διάφορα γκρουπ τα οποία απαριθμούν ανθρώπους οι οποίοι διακατέχονται από διάφορα κόμπλεξ των οποίων ηγούνται ώστε να νιώσουν σημαντικοί.

3.Ο άντρας αυτός δεν κάνει φυσιολογικές υγιείς σχέσεις. Αναζητά συνέχεια την επιβεβαίωση και γι αυτό το λόγο αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα επειδή νομίζει ότι έτσι μετράει. Επίσης στις γυναίκες αυτές δε συμπεριφέρεται ωραία, επειδή το κενό μέσα του δεν του έχει επιτρέψει να ωριμάσει συναισθηματικά και νιώθει πάντα λίγος.