Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου εκτός από την καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει και τo δικό της blog και ηλεκτρονικό κατάστημα που ακούει στο όνομα Goop και το οποία ειδικεύεται σε προϊόντα lifestyle, ευεξίας και εναλλακτικής ιατρικής, ενώ προωθεί και τα δικά της wellness προϊόντα.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν υποστήριζε κανείς ότι τα τελευταία χρόνια το όνομα της Γκουίνεθ Πάλτροου ακούγεται ολοένα και πιο συχνά για τα όσα ανεβαίνουν ως προτάσεις και συμβουλές της ομορφιάς προς τις γυναίκες στο Goop και λιγότερο για την καριέρα της στην υποκριτική.

To viral κερί της Γκουίνεθ Πάλτροου

Τα τελευταία 24ώρα μάλιστα, ένα συγκεκριμένο προϊόν του site έχει καταφέρει να γίνει ήδη sold out και viral στα social media λόγο του… ιδιαίτερου τίτλου του.

Ο λόγος για ένα αρωματικό καιρό αξίας 75 δολαρίων το οποίο η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να το ονομάσει «Τhis smells like my vagina», δηλαδή, «Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου»!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου, στη περιγραφή του κεριού, αποκαλύπτει μάλιστα και την ιστορία πίσω από τον τίτλο που επέλεξε να του δώσει.

Η ιδέα ξεκίνησε σαν ένα αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Γκούινεθ Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.

Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία αρωματικών χειροτεχνημάτων Heretic και σύμφωνα με το περιοδικό People η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.

Οι δυο τους δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Γκούινεθ Πάλτροου στράφηκε στον Ντάγκλας και του είπε για ένα από αυτά: «Εμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο».

Αν και δεν προχώρησαν με την παρασκευή κάποιου Eau de Parfume με αυτή την εσάνς, σκέφτηκαν πως θα ήταν τέλειο για κερί, όπως διαβάζει κανείς στην περιγραφή του προϊόντος στο Goop.

Η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά στο συνέδριο Goop Healt και «ξεπουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες».

Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας».

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Γκουίνεθ Πάλτροου πειραματίζεται με την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό.

Το 2016, η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε αποκαλύψει ότι περιποιείται την ευαίσθητη περιοχή της με ατμό απολαμβάνοντας τη «θεραπεία» που προσφέρεται στο Tikkun Spa που βρίσκεται στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες.

«Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως είναι τρελό», δήλωνε τότε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο Cut.

«Ο φίλος μου ο Μπεν μου έφερε και είπα, είσαι τρελός. Αλλά στο τέλος σκεφτόμουν «αυτό είναι τόσο υπέροχο». Τότε άρχισα να κάνω έρευνα, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Εκτός από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, η Γκουίνεθ Πάλτροου ετοιμάζεται και για την σειρά έξι επεισοδίων στο Netflix, με τίτλο Goop Lab, όπου η ίδια και η ομάδα της εξερευνά ασυνήθιστες θεραπευτικές πρακτικές, με την πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη στις 24 Ιανουαρίου.