Η δόξα, η επιτυχία και η ομορφιά τους δεν ήταν αρκετές ώστε να μη γευτούν την πρόδοσία από τους συντρόφους τους.

Άλλες πάλι, ήταν εκείνες που πρόδωσαν τον σύντροφό τους σε κάποια στιγμή της σχέσης τους.

Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, ο κύριος λόγος απιστίας είναι η έλλειψη αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι. Όταν ο ένας από τους δύο νιώσει παραμελημένος ερωτικά, συναισθηματικά ή και στα δύο θα αρχίσει να κοιτάει αλλού.

Έξι διάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν τη δική τους εμπειρία με την απιστία ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ήταν εκείνες που λοξοδρόμησαν.

Τέιλορ Σουίφτ

«Δεν μπορώ να διαχειριστώ κάποιον που θέλει τη σχέση να πηγαίνει πίσω, χρειάζεται χώρο ή είναι άπιστος. Είναι κάτι λογικό, είναι κοινή λογική».

Σιένα Μίλερ

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι χάθηκε για μένα η αθωότητα. Εθελοτυφλούσα με το να είμαι ρομαντική. Ένιωθα κάπως σαν: ‘Αν δεν αγαπήσω ποτέ τόσο ουσιαστικά και ανοιχτά ποτέ;’ Αλλά νιώθω πολύ δυνατή, νιώθω ότι μεγάλωσα».

Ντέμι Μουρ

«Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος έχω κάποιες ιερές αξίες και αρχές και πάνω σε αυτή τη βάση αποφάσισα να προχωρήσω τη ζωή μου».

Κρίστεν Στιούαρτ

«Από αυτή τη στιγμιαία απερισκεψία διακινδύνευε το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μου, ο άνθρωπος που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, ο Rob. Τον αγαπώ και ζητώ συγγνώμη» εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την τότε σχέση της με τον Robert Pattinson στην οποία δεν ήταν πιστή.

Αντζελίνα Τζολί

«Είχα πει στον Billy πως αν ποτέ τον πιάσω να είναι άπιστος δεν θα τον σκοτώσω γιατί αγαπώ τα παιδιά του και χρειάζονται μπαμπά. Θα τον χτυπούσα όμως άσχημα. Ξέρω που είναι όλα τα τραύματά του από τον αθλητισμό» είχε δηλώσει για τον Billy Bob Thornton με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2000 μέχρι το 2003.