Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το γνωρίζαμε για τον Ζαν Πολ Γκοτιέ

Το τελευταίο σόου

Φαντασμαγορικό φινάλε μιας καριέρας που κράτησε πάνω από 50 χρόνια,  έκανε στο Théâtre du Châtelet στο Παρίσι το «κακό παιδί της μόδας»,  Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Διάσημες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και του θεάματος, έδωσαν το δικό τους παρών στην τελευταία πασαρέλα ενός από τους μεγαλύτερους μόδιστρους του 20ου αιώνα.

Από την πρώτη του επίδειξη το 1976 ο επαναστάτης της μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ, είχε ανεβάσει στην πασαρέλα μοντέλα που κανένας άλλος δεν θα τολμούσε να επιλέξει.

Κατάφερε να φέρει στις επιδείξεις αληθινούς ανθρώπους που θα συναντούσε κάποιος στο δρόμο, άνδρες και γυναίκες, άλλες πιο αδύνατες, άλλες πιο ευτραφείς, κάθε εθνικότητας, άλλες πιο όμορφες κι άλλες λιγότερο.

Κάθε φορά επέλεγε με προσοχή τα μοντέλα του επιδιώκοντας πάντα να έχουν κάτι ξεχωριστό, μοναδικό, που τον ενέπνεε και αναδείκνυε ταυτόχρονα τις μοναδικές του  δημιουργίες.

Η Τόνια Σωτηροπούλου στην πασαρέλα του Γκοτιέ

«Ε ναι παιδιά έχω περπατήσει και εγώ για τον Jean Paul Gaultier! Και εδώ με περισσότερο μπρίο, κέφι και νεύρα», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στα στιγμιότυπα η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε φωτογραφίες