Υλικά:

500γρ. νιόκι
200ml. κρέμα γάλακτος
2-3 φέτες ζαμπόν, ψιλοκομμένες
2-3 φέτες τυρί, ψιλοκομμένες

Διαδικασία:

1. Βράστε τα νιόκι σε μια μεγάλη κατσαρόλα, την οποία έχετε γεμίσει με άφθονο νερό.
2. Μόλις τα νιόκι βράσουν, στραγγίζετε.
3. Σε άλλο σκεύος ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά την κρέμα γάλακτος, το ζαμπόν και το τυρί.
4. Αποσύρετε από την φωτιά, πριν το μείγμα σας πάρει βράση.
5. Προσθέστε τα νιόκι και ανακατέψτε καλά.
6. Είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News