Υλικά:

3 πιπεριές (κίτρινη, πράσινη, κόκκινη)
1 κρεμμύδι
1 αβοκάντο
250γρ. μανιτάρια
250γρ. φιλέτο κοτόπουλο
8 τορτίγιες

Διαδικασία:

1. Κόψτε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σας σε λεπτές λωρίδες.
2. Κόψτε τα μανιτάρια σε τέσσερα κομμάτια.
3. Κόψτε το κοτόπουλο σε λωρίδες και λιώστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι.
4. Ζεσταίνετε έπειτα 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μαζί με τα κρεμμύδια.
5. Προσθέστε στην συνέχεια τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
6. Ζεστάνετε τις τορτίγιες, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.
7. Τοποθετήστε το αβοκάντο στην μέση κάθε τορτίγιας και το μείγμα με το κοτόπουλο από πάνω.
8. Τυλίγεται και σερβίρετε. Μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο.