«Γάτα, η φίλη μου»

Εφτάψυχη, πονηρή, ανεξάρτητη, και ναζιάρα συντροφεύει τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια!

Οδηγίες και συμβουλές, για να ζήσετε αρμονικά με τα λατρεμένα χνουδωτά κατοικίδια!

  • Πώς να την υποδεχτείτε στο σπίτι
  • Πώς να φροντίσετε την υγεία της
  • Τι θα χρειαστείτε για την περιποίησή της
  • Τι πρέπει να τρώει
  • Πώς να ταξιδέψετε μαζί της

Ακόμη, 54 ράτσες και τα χαρακτηριστικά τους. Πληροφορίες για την προέλευση, την ιδιοσυγκρασία, τα χαρακτηριστικά και την υγεία κάθε ράτσας.

Εκτιμάται ότι σήμερα ο πληθυσμός των οικόσιτων γατών αριθμεί πάνω από 500 εκατομμύρια. Το γουργούρισμα και το «ζύμωμα» με τις πατούσες τους είναι ο δικός τους μοναδικός και ιδιαίτερος τρόπος επικοινωνίας. Το χάιδεμα μιας γάτας είναι αγχολυτικό, αλλά και θεραπευτικό σε κάποιες περιπτώσεις. Και για όσους νομίζουν ότι μόνο ο σκύλος βγαίνει βόλτα με λουρί, στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα διαβάσετε για τις ράτσες γατών που εκπαιδεύονται και να περπατούν δίπλα στον ιδιοκτήτη τους.

Ακόμα θα μάθετε για γάτες που ανοίγουν πόρτες, που αλλάζουν το χρώμα των ματιών τους ανάλογα με τη διάθεσή τους, που απαντούν όταν τις φωνάζουν με το όνομά τους κ.ά. Η αγάπη, τα χάδια και η παρέα σας είναι το μόνο που ζητά η, κατά την αρχαία ελληνική γλώσσα, γαλή, πέρα από το καθαρό νερό και το φαγητό. Η συμβίωση με μία ή περισσότερες γάτες είναι σαν ένα ταξίδι χωρίς προορισμό, γεμάτο εκπλήξεις. Απολαύστε το!

Μαζί,

«Έλληνες ηθοποιοί»

Αυτή την εβδομάδα μην χάσετε τον δεύτερο τόμο με ιστορίες για τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ, τον Χορν και τη Λαμπέτη, τον Κατράκη, την Ελένη Παπαδάκη, τον Ηλιόπουλο, τη Βλαχοπούλου, την Καρέζη, τον Αλεξανδράκη, τον Φωτόπουλο, τον Βασίλη Διαμαντόπουλο και άλλους μεγάλους πρωταγωνιστές του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Γράφουν γι’ αυτούς: Αννα Συνοδινού, Σπύρος Ευαγγλεάτος, Λυκούργος Καλλέρης, Ελενα Ακρίτα, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Μάριος Πλωρίτης, Αννα Φόνσου, Σταμάτης Φασουλής, Τάσος Λιγνάδης, Αλέξης Σολομός, Θανάσης Νιάρχος, Θάνος Μικρούτσικος και άλλοι σπουδαίοι πνευματικοί άνθρωποι.

Ένας πρωτότυπο βιβλίο με τις «βιογραφίες» εξήντα Ελλήνων ηθοποιών.

Ένα βιβλίο για σημαντικούς ηθοποιούς που έδρασαν μέσα στον 19ο και στον 20ό αιώνα, για πρωταγωνιστές ή δευτεραγωνιστές που άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στο θέατρο.

Η καλλιτεχνική δραστηριότητα όλων αυτών των ηθοποιών τεκμηριώνεται με κείμενα των διαπρεπέστερων, για την εποχή του καθενός, σκηνοθετών, συγγραφέων και πνευματικών ανθρώπων.

Κείμενα άλλοτε κριτικά και λυρικά, αναπολητικά ή αποκαλυπτικά, κείμενα μνήμης και λατρείας φέρνουν στην επιφάνεια μέσα από τις προσωπικότητες ηθοποιών του θεάτρου κυρίως τις περιπέτειες και τις κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα.

Και

«MEGA ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ»

Ενα συλλεκτικό βιβλίο για το Μεγάλο Κανάλι

Το κανάλι-σταθμός, που διαμόρφωσε την ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Εκπομπές, πρόσωπα, ανέκδοτες ιστορίες και εικόνες που σφράγισαν τρεις δεκαετίες, σε μία συλλεκτική έκδοση.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Ελληνες Ηθοποιοί, Τόμος Β΄»: €1,00  και «Το βιβλίο για τις γάτες»: €0,90)

 

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: