Έχουν το άγχος και τον πανικό μέσα στο τσεπάκι τους…

Παρθένος

Το συγκεκριμένο ζώδιο κάνει αγώνα για να μειώσει το άγχος στη ζωή του, ωστόσο είναι αυτό που καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ στρες και νευρικότητας. Οι κρίσεις πανικού είναι συχνό φαινόμενο, που οφείλονται κυρίως στα εργασιακά ή την υγεία του, ενώ μπορεί να έχει ξέφρενα ξεσπάσματα ή να υστεριάσει, αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα πλάνα του.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς, επειδή επηρεάζεται αρκετά από αυτά που συμβαίνουν στο περιβάλλον του, αν ακούσει ότι συνέβη κάτι κακό, μπορεί να πάθει κρίση πανικού. Έχει συναισθηματική φόρτιση, τον πιάνει ταχυκαρδία και ιδρώνουν τα χέρια του. Καταλαμβάνεται από φοβίες, θεωρεί ότι τα πάντα θα καταρρεύσουν και παρά τις προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να αποσπάσει την προσοχή του.

AdTech Ad

Οι Δίδυμοι παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επειδή πανικοβάλλονται για καταστάσεις που ΘΑ μπορούσαν να συμβούν, αλλά όταν πραγματικά γίνεται κάτι κακό, προσπαθούν να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Η κρίση, επίσης, είναι πιθανό να προέλθει, αν έχουν κάνει κάτι που θέλουν να καλύψουν και φοβούνται, μήπως «ξεσκεπαστούν».