Η αστρολόγος Άση Μπήλιου παρουσιάζει αναλυτικά πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ο Ήλιος στους Ιχθύες.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες προσφέρει σεμνότητα, ευγένεια, απατηλότητα, συμπάθεια, ευαισθησία στις ανάγκες και στα αισθήματα των ανθρώπων, συγκινήσεις βαθιές και παρηγορητική διάθεση στις τραγωδίες που μπορεί να συμβαίνουν στους άλλους.

Συνήθως, ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκονται, συμφωνούν ή αποδέχονται τις γνώμες. Δεν είναι οπωσδήποτε διφορούμενοι ή εσκεμμένα ανειλικρινείς, αλλά είναι πολύ ευεπηρέαστοι και παρασύρονται από τις καταστάσεις.

Η ανταπόκρισή τους στη χαρά και τη λύπη έχει την ίδια ένταση, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν μια διακύμανση, από τα πολύ μεγάλα ύψη έκστασης, μέχρι τα μεγάλα βάθη απόγνωσης. Σαν ζώδια του νερού, προσπαθούν να προστατεύουν τη συναισθηματική τους ευαισθησία.

Συνήθως, προσποιούνται τους αδιάφορους, για να απομακρύνουν πρόσωπα και καταστάσεις, που πιθανόν να τους προκαλέσουν έντονη φόρτιση. Αρκετοί από αυτούς πέφτουν σε κατάσταση αυτολύπησης. Άλλοι έχουν δυσκολία στο να ελέγχουν τα αισθήματά τους και τους πιάνει η συγκίνηση, όταν αισθάνονται λυπημένοι ή όταν νοιώθουν ότι τους έχουν απορρίψει.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο από την Άση Μπήλιου.

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Ακολουθήστε το στο Google News