Υλικά:

3 μπανάνες
½ φλ. γάλα
½ φλ. αλεύρι
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα με 2κ. ζάχαρη
Λάδι για το τηγάνισμα
Μέλι, κανέλα, καρυδόψιχα για το πασπάλισμα

Διαδικασία:

1.Κόψτε τις μπανάνες σε λεπτές ροδέλες.
2.Ανακατέψτε το αλεύρι με το γάλα και συνεχίστε το ανακάτεμα.
3.Προσθέστε τα χτυπημένα αυγά και ανακατέψτε καλά, μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρρευστος χυλός.
4.Ρίξτε το χυλό στις ροδέλες μπανάνας και ανακατέψτε καλά μέχρι να καλυφθούν.
5.Βάλτε λάδι σε αντικολλητικό λάδι να κάψει και ρίξτε κουταλιά – κουταλιά το χυλό με τις μπανάνες.
6.Μόλις πήξουν και ροδίσουν, γυρίστε τις από την άλλη.
7.Μόλις ετοιμαστούν, τις περιχύνετε με μέλι, καρυδόψιχα και κανέλα.

Δείτε επίσης: