Είναι σίγουρο ότι αυτά τα δύο ζώδια έχουν έντονες διαφορές στο θέμα της ιδιοσυγκρασίας τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Σχέση

Αν είστε Κριός και είναι Καρκίνος. Αν σας έλκει ένας Καρκίνος κι αποφασίσετε να δημιουργήσετε σοβαρή σχέση μαζί του, θα πρέπει να θυμάστε να του μιλάτε με περισσότερη ευαισθησία και χωρίς να κάνετε απότομες εκφράσεις. Δε μπορεί την ένταση.

Προσφέρετε κ Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα όφελος για τους ντροπαλούς και επιφυλακτικούς Καρκίνους. Μπορείτε να τους παρακινήσετε να πάρουν πρωτοβουλίες και να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες.

Ο ρομαντισμός για εσάς είναι κάτι σχεδόν άγνωστο. Έχετε τόσο ρεαλισμό που πολλές φορές θα απογοητεύσει τον ρομαντικό Καρκίνο. Κάντε την κίνηση να εκδηλώσετε το ρομαντισμό που κρύβετε, γιατί οι Καρκίνοι είναι πολύ δεκτικοί και αισθησιακοί. Ανήκετε και οι δύο στα παρορμητικά ζώδια.

Αυτό δείχνει την ευελιξία, την προσαρμογή και την ανάγκη για ποικιλία στον τρόπο που ζείτε. Αλλά να θυμάστε πάντα ότι οι Καρκίνοι παραιτούνται πολύ πιο εύκολα κι αγαπάνε περισσότερο από εσάς το σπίτι.

Ο ενθουσιασμός σας που είναι σαν μια συνεχώς ενεργή πηγή θερμότητας, θα ζεστάνει τον ψυχρό και ρευστό Καρκίνο. Αποτέλεσμα; Μια καυτή σχέση. Παρ’ όλα αυτά οι αρκετές αντιθέσεις μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων, θα φέρουν εμπόδια στο να κρατηθεί η σχέση για πολύ. Ειδικά αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Κριός είναι συχνά άπιστος.