Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ιδιαίτερα ανήσυχος με το ξέσπασμα της πανδημίας για τον πατέρα του και τη γιαγιά του, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ από την πλευρά της ως μέτρο πρόληψης ζήτησε απ’ όλο το προσωπικό να φορά γάντια και να ακολουθεί αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής.

«Οι στιγμές αυτές είναι πραγματικά μία δοκιμασία για το ανθρώπινο πνεύμα. Είναι αβέβαιοι καιροί αυτοί.

Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο.

Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο για την αλήθεια, για υποστήριξη και για να νιώσουμε λιγότερο μόνοι κατά τη διάρκεια της εποχής αυτής που μοιάζει πραγματικά τρομακτική.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί αυτή τη στιγμή που χρειάζονται υποστήριξη, που δουλεύουν ασταμάτητα για να αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση, στο παρασκήνιο, στην πρώτη γραμμή ή από το σπίτι.

Είμαστε μαζί σε όλο αυτό, και σαν παγκόσμια κοινότητα μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο μέσα από αυτή τη διαδικασία και να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή γειτονιά που θα είναι ασφαλής για τον κάθε ένα μας.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα πάνω σε αυτό τις επόμενες μέρες και εβδομάδες που έρχονται», γράφουν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκαναν Χάρι και Μέγκαν στο λογαριασμό τους στο Instagram: