Υλικά για 4 μερίδες

1 μαρούλι

1 κούπα φύλλα ρόκας

Λίγη γλιστρίδα

1 αβοκάντο

2 καρότα

2 αγγουράκια

3 αβγά βραστά σφιχτά

Χοντρό αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Μπαλσάμικο

Εκτέλεση

1. Πλένετε καλά τα λαχανικά, τα στραγγίζετε και κόβετε το μαρούλι. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζετε το μαρούλι, τη ρόκα και τη γλιστρίδα και τα ανακατεύετε.

2. Στη συνέχεια καθαρίζετε το αβοκάντο, τα καρότα και τα κόβετε σε φέτες και ροδέλες αντίστοιχα. Πλένετε καλά και τα αγγουράκια, τα κόβετε και αυτά σε ροδέλες χωρίς να τα καθαρίσετε και τα προσθέτετε όλα στη σαλατιέρα.

3. Βράζετε τα αβγά σφιχτά και μόλις κρυώσουν τα κόβετε κατά μήκος στη μέση και τα τοποθετείτε πάνω από τα λαχανικά. Πασπαλίζετε τη σαλάτα με λίγο χοντρό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ρίχνετε ελαιόλαδο και λίγο μπαλσάμικο και σερβίρετε.