Ένα χρόνο μετά από τον γάμο τους ο Τζουντ Λο και η  σύζυγός του Φιλίπα Κόαν περιμένουν το πρώτο τους παιδί για να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το baby boom στον κόσμο του Χόλιγουντ συνεχίζεται αφού λίγο μετά την είδηση ότι η Ρούνεϊ Μάρα και ο Χοακίν Φίνιξ περιμένουν να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, «έσκασε» και η ευχάριστη είδηση για τον Τζουντ Λο, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για έκτη φορά στη ζωή του.

Η βόλτα του 47χρονου ηθοποιού με την 32χρονη Φιλίπα Κόαν στο βόρειο Λονδίνο δεν επιδέχεται άλλωστε αμφισβήτησης.

Η κοιλίτσα της ψυχολόγου, Φιλίπα είναι φουσκωμένη, όπως δείχνει το φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η βρετανική «Daily Mail», ενώ ο δε Τζουντ Λο έχει αναλάβει τα βάρη της νέας οικογένειας κουβαλώντας αυτός τα ψώνια.

Το ζευγάρι Τζουντ Λο-Φιλίπα Κόαν παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο στο δημαρχιακό μέγαρο του Old Marylebone στο Λονδίνο.

Ο Τζουντ Λο και η Φιλίπα Καν έκαναν γνωστή τη σχέση τους το 2015, όταν εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Hay.

«Είναι τρελός μαζί της. Λατρεύει το πόσο έξυπνη είναι και θεωρεί πολύ αναζωογονητικό το γεγονός πως δεν είναι από τον κόσμο της showbiz. Είναι ερωτευμένος και δεν θέλει να το χαλάσει», είχε πει άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

Ο Τζουντ Λο έχει άλλα πέντε παιδιά. Τρία από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό και σχεδιάστρια, Σάντι Φροστ, τον 23χρονο πλέον Ράφερτι, τη 19χρονη Ίρις και τον 17χρονο Ρούντι.

Έχει επίσης την 10χρονη κόρη Σοφία με το μοντέλο Σαμάνθα Μπούρκε και την 5χρονη Άντα με τη μουσικό Κάθριν Χάρντινγκ.