Η Μέγκαν Μαρκλ σίγουρα δεν είναι μόνο μια έκπτωτη πριγκίπισσα…

Η Μέγκαν Μαρκλ στην μυστική της επίσκεψη στη φιλανθρωπική οργάνωση Homeboy Industries την περασμένη εβδομάδα με τον Πρίγκιπα Χάρι  δεν έκανε επίδειξη μόνο των μαγειρικών της ικανοτήτων.

Κατά τη διάρκειά της, αποκαλύφθηκε ένα ακόμα της «ταλέντο» για το οποίο μέχρι τώρα δεν ήμασταν ενήμεροι.

https://www.instagram.com/p/CB-jxL5Hi-f/

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρκλ ήρθε σε επαφή με τη γλώσσα κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών της σπουδών, όταν έκανε την πρακτική της στην αμερικανική πρεσβεία στο Μπουένος Άιρες για ένα καλοκαίρι. Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2019 και ενόσω βρίσκονταν με τον Χάρι σε περιοδεία στο Μαρόκο, πάλι είχε εντυπωσιάσει δύο κορίτσια με το πόσο καλά γαλλικά γνώριζε. Βέβαια, τότε η ίδια είχε απολογηθεί για τα «σχολικού επιπέδου» γαλλικά της.


Κατά τα λεγόμενα του Boyle, η Μέγκαν Μαρκλ αυτοπροσώπως τον κάλεσε και κανόνισε την επίσκεψή τους λίγο μετά τη δολοφονία του George Floyd: «Δεν ήθελε να έχουμε κάποια μακροσκελή συζήτηση ή παρουσίαση ή ξενάγηση. Ήξεραν ότι η οργάνωσή μας περιστρέφεται γύρω από την παροχή βοήθειας ως προς την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας στην περιοχή και αυτό ήταν που της κέντρισε το ενδιαφέρον, οπότε είπε: «Θέλουμε να έρθουμε και να φορέσουμε μια ποδιά» και αυτό έκαναν. Ήταν πραγματικά υπέροχο».

Έτσι, το πριγκιπικό ζεύγος μαγείρεψε «καλούδια», όπως κρουασάν για να βοηθήσουν όλους εκείνους που έχουν ανάγκη στο Λος Άντζελες.