Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και πολλοί είναι οι διάσημοι της ελληνικής showbiz που έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους, αφήνοντας πίσω τους επαγγελματικές υποχρεώσεις και τους απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης. Μια από αυτού και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εδώ και μέρες ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές,  «επενδύοντας» στον ελληνικό ήλιο και στις καταγάλανες θάλασσες των Κυκλάδων.

Μπορεί η τηλεοπτική της εκπομπή της  να έχει ρίξει αυλαία εδώ και λίγες εβδομάδες, η παρουσιάστρια, όμως, έμεινε στην Αθήνα αρκετές ημέρες, αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ο σχεδιασμός της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν της επέτρεπαν να φύγουν.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει πια ξέγνοιαστες στιγμές, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για πρώτο σταθμό των διακοπών της τις Μικρές Κυκλάδες και συγκεκριμένα το Κουφονήσι, ενώ επισκέφτηκε και το νησί της Κέρου και την Σαντορίνη.

Η Κατερίνα Καινούριου που λατρεύει τα social  media και να φωτογραφίζεται στους προορισμούς που πηγαίνει πόζαρε στο φακό τόσο με μαγιό όσο και με αέρινα φορέματα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που η Κατερίνα Καινούριου έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: