Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ θα συνεργαστούν ξανά μετά στην διαδικτυακή αναβίωση της επικής νεανικής κωμωδίας «Fast Times at Ridgemont High».

Το live event αυτό γίνεται με σκοπό την στήριξη του του Core και άλλων οργανώσεων που μάχονται με τον κοροναϊό.

Η μετάδοσή του κινηματογραφικού event θα γίνει μέσω των λογαριασμών της οργάνωσης CORE & Test Company, της οργάνωσης που σύστησε ο Σον Πεν για τη διενέργεια τεστ για τον Covid-19, στο Facebook και TikTok την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 20:00 (ώρα Ελλάδας 04:00).

Όσοι το παρακολουθήσουν θα μπορέσουν να κάνουν τις δωρεές του για να στηρίξουν τις οργανώσεις.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα πάρουν μέρος στην ανάγνωση του έργου θα είναι, εκτός του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον, οι Μόργκαν Φρίμαν, Τζίμι Κίμελ, Τζούλια Ρόμπερτς, Σία ΛεΜπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Ντέιν Κουκ κ.ά.

Το διάσημο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ θα εμφανιστεί μαζί για πρώτη φορά μετά από το 2001, όταν ο Μπραντ Πιτ είχε κάνει μια guest εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια».

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ χώρισαν πριν από 15 χρόνια, όταν ο γοητευτικός ηθοποιός ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση με την Αντζελίνα Τζολί στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr and Mrs Smith».