Για να δούμε αν τα έχουμε καταλάβει καλά: θες να κάνεις περισσότερη γυμναστική, αλλά δεν έχεις χρόνο, δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και σου λείπει ο απαραίτητος εξοπλισμός. Πού το ξέρουμε; Μέχρι να βάλουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας, κι εμείς αυτά ακριβώς λέγαμε. Όμως όσο βουνό και αν σου φαίνεται τώρα, τόσο πιο εύκολα θα γίνονται τα πράγματα με κάθε προπόνηση. Ειδικά αν αξιοποιήσεις τις ενδιάμεσες εκπτώσεις για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου γυμναστήριο στο σπίτι με χαμηλό κόστος.

Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Κάναμε εμείς το πρώτο βήμα για εσένα, και επιλέξαμε βασικό εξοπλισμό, κατάλληλο για αρχάριες και προχωρημένες, από την τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε είδη άθλησης σε συμφέρουσες τιμές. Επίλεξε εκείνα που ταιριάζουν στο σπίτι, τις ανάγκες και τους fitness στόχους σου, και ετοιμάσου να αφήσεις τις δικαιολογίες στο παρελθόν.

Στρώμα Γυμναστικής για Yoga και Pilates 183 x 61 cm Zipro

Ό,τι άλλο και αν βάλεις στο καλάθι των αγορών σου, πρώτα από όλα επιβάλλεται να αποκτήσεις ένα καλό στρώμα γυμναστικής. Το συγκεκριμένο, από οικολογικό θερμοπλαστικό ελαστομερές, μαλακό και υποαλλεργικό, κατά τη γνώμη μας αποτελεί ιδανική επιλογή. Δεν γλιστρά στο πάτωμα στη διάρκεια της άσκησης, δεν απορροφά υγρασία και οσμές, δεν προκαλεί πολλαπλασιασμό βακτηρίων, ενώ είναι εύκαμπτο και ανθεκτικό – και θα δεις ότι δεν θα παραμορφωθεί, όσο σκληρή χρήση και αν του κάνεις.


Αν πάλι, τώρα που ο καιρός είναι επιτέλους ευνοϊκός, θέλεις να κάνεις yoga στον ήλιο, θα χαρείς να μάθεις ότι είναι πανάλαφρο και εύκολο στη μεταφορά. Και με πάχος 0,6 εκατοστών, δεν θα αισθανθείς ούτε ένα χαλικάκι, ακόμη κι αν κάνεις το stretching σου στον λόφο του Φιλοπάππου.

Αγόρασέ το από 22,90€.

Stepper Πλάγιας Κίνησης με Λάστιχα με Lcd Οθόνη

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν, αφού μιλάμε για ένα όργανο που σου προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία άσκησης στο σπίτι. Το Stepper της CB θα σε γυμνάσει αποτελεσματικά, όποια και αν είναι η φυσική σου κατάσταση, χάρη στους αμέτρητους συνδυασμούς ασκήσεων που επιτρέπουν τόσο τα steps όσο και τα λάστιχα, αλλά και στο ρυθμιζόμενο ύψος των βημάτων που ανεβάζει ή μειώνει τη δυσκολία με μια απλή κίνηση.

Σε όλη τη διάρκεια της προπόνησής σου, η οθόνη LCD θα μετρά τις επαναλήψεις, τον χρόνο του προγράμματος, τις θερμίδες που καις, αλλά και τις μέσες επαναλήψεις ανά λεπτό, ώστε να βρεις το ρυθμό σου. Όταν τελειώσεις το πρόγραμμά σου, θα αποθηκεύεται εύκολα χάρη στο μικρό του μέγεθος. Και θα φτάσει στο σπίτι σου μαζί με ένα κιτ συντήρησης, ώστε η συγκατοίκησή σας να κρατήσει ακόμη περισσότερο.

Αγόρασέ το από 67,90€

Λάστιχα Γυμναστικής Powerball Σετ

Δεν χρειάζεται να έχεις αθλητικό παρελθόν για να ξέρεις πόσο μπορούν να σε βοηθήσουν να μπεις σε φόρμα τα λάστιχα γυμναστικής. Το συγκεκριμένο σετ της Powerball αποτελείται από πέντε τεμάχια, με διαφορετικά επίπεδα αντίστασης το καθένα (θα τα ξεχωρίζεις εύκολα από το χρώμα), ώστε να έχεις το κατάλληλο για κάθε ένταση προπόνησης.

Μαζί με τα λάστιχα, θα παραλάβεις κα δυο χειρολαβές με επένδυση από αφρώδες υλικό, ώστε να είναι σταθερά στα χέρια σου, δυο ιμάντες για ασκήσεις ποδιών και έναν ακόμη, που μπορεί να τοποθετηθεί στην πόρτα σου. Από το Extra Light με αντίσταση από 2,7 έως 3,6 κιλά, μέχρι το Extra Heavy με αντίσταση 10 κιλά, όλα τα λάστιχα της Powerball αντέχουν όσο και αν τα ζορίσεις. Με λίγα λόγια, αποτελούν την ιδανική επιλογή είτε είσαι επίδοξη yogi, είτε λάτρης του Crossfit.

Αγόρασέ τα από 29€.

Ηλεκτρικός Αναδιπλούμενος Διάδρομος Γυμναστικής GlobalExpress

Ιδανικός για ήπια άσκηση στο σπίτι, ο διάδρομος της GlobalExpress έχει ύψος μόλις 13 εκατοστά και αναδιπλούμενες χειρολαβές, ώστε μετά τη χρήση να αποθηκεύεται άνετα κάτω από τον καναπέ ή το κρεβάτι – και παραμένει αρκετά φαρδύς ώστε να μην σε δυσκολεύει ούτε στο γρήγορο περπάτημα.

Με μοτέρ 1,5 ίππων και ταχύτητα από 1 έως 6 χλμ,/ώρα, υποδοχή για το tablet ή το smartphone σου για να μη βαριέσαι την ώρα της προπόνησης και κονσόλα με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αφήσεις πίσω σου την καθιστική ζωή. Και το γεγονός ότι φτάνει στο σπίτι σου προ-συναρμολογημένος, δεν βλάπτει καθόλου.

Αγόρασέ τον από 238,99€.

Ρυθμιζόμενος Πάγκος Γυμναστικής Globa Express Γενικής Χρήσης

Ελεύθερα βάρη ή κοιλιακοί; Όλα γίνονται ευκολότερα – και πιο ασφαλή για τη μέση – όταν έχεις στη διάθεσή σου τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ο ρυθμιζόμενος πάγκος γυμναστικής της GlobalExpress θα καλύψει τις ανάγκες σου ανεξάρτητα απ’ το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης και θα κάνει την ενδυνάμωση παιχνιδάκι.

Θα εκτιμήσεις τις έξι διαφορετικές σκάλες ανάκλησης που διαβαθμίζουν αντιστοίχως τη δυσκολία των ασκήσεών σου, αλλά και το μαλακό, αδιάβροχο κάλυμμα που παραμένει φιλικό προς το δέρμα σου και καθαρίζει εύκολα, όσο ιδρώτα και αν χύσεις.

Αγόρασέ τον από 69€.

Σετ Αλτήρων με Μπάρα Γυμναστικής GlobalExpress Dumbell-Barbell 2 σε 1

Με 12 δίσκους που προστίθενται και αφαιρούνται στους αλτήρες, φτάνοντας συνολικά τα 20 κιλά, και ρυθμιζόμενο μήκος που επιτρέπει τη μετατροπή τους σε μπάρα, το σετ της GlobalExpress θα σου επιτρέψει να εκτελέσεις οποιαδήποτε άσκηση με βαράκια στο σπίτι.

Μεγάλο plus η άνετη και μαλακή λαβή τους, που σε βοηθά να τα χρησιμοποιείς ανελλιπώς για την απόλυτη εκγύμναση του άνω κορμού (δικέφαλων, τρικέφαλων, ώμων και πλάτης).

Αγόρασέ τα από 39€.

Ποδήλατο Γυμναστικής ZIPRO One S Μαγνητικό Χειροκίνητο Όρθιο

Μήπως ήρθε η ώρα να μυηθείς στην τέχνη του spinning; Εμείς θα πούμε πως ναι και θα συστήσουμε το ποδήλατο γυμναστικής One S της Zirpo, με το λεπτό σχήμα, το συμπαγές μέγεθος και το μοντέρνο σχεδιασμό, που σχεδόν λειτουργεί και ως διακοσμητικό για το σπίτι.

Με οκτώ επίπεδα αντίστασης, ρυθμιζόμενη σέλα για άτομα με διαφορετικό ύψος και μεγάλη οθόνη που σε ενημερώνει για το χρόνο άσκησης, την απόσταση που διένυσες, τις θερμίδες που έκαψες, την ταχύτητά σου, αλλά και το ύψος των παλμών σου, το οποίο και καταγράφεται από αισθητήρες αφής στις λαβές του τιμονιού, θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους αθλητικούς σου στόχους ακόμη πιο γρήγορα.

Αγόρασέ το από 150€.

Pro Tip: Δώσε βάρος στα βαράκια

Κανένα σπιτικό γυμναστήριο δε λογίζεται ως ολοκληρωμένο, χωρίς την αναγκαία επένδυση σε βάρη και βαράκια. Αλτήρες, kettlebells, λαβές αθλητικών οργάνων, μπάρες και δίσκοι, αλλά και βάσεις και ορθοστάτες βαρών, σε περιμένουν σε αφθονία και εξαιρετικές τιμές στο shopflix.gr, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σε κατηγορίες και προϊόντα. Πρόλαβε να κάνεις την παραγγελία σου μέχρι τις 15 Μαΐου για να αξιοποιήσεις τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που τρέχουν ήδη στην πλατφόρμα και παράλαβε τον εξοπλισμό σου εγκαίρως, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της με την Courier Center.